FOLLOW US: facebook twitter

«Πολυβόλο» η Δάφνη στα Σαβάλια

Ημερομηνία: 12-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δάφνη Ανδραβίδας έχει ενισχυθεί πολύ ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας, δουλεύει πολύ καλά με τον φιλόδοξο Ερνέστο Λυμπέρη στον πάγκο και το δείχνει στα φιλικά της παιχνίδια. Το απόγευμα της Κυριακής νίκησε με το εντυπωσιακό 7-3 στα Σαβάλια τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως είχε πολλές απουσίες. Λιούρης, Χατζηαράπης, Γιώργος Μπίρμπας, Θ. Τσακοπιάκος και ο βασικός τερματοφύλακας Ηλίας Φωτόπουλος δεν αγωνίστηκαν όπως και ο τραυματίας Μαρκόπουλος, αλλά και ο Μπουγονικολός, που, ως γνωστόν, έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Η «πριγκίπισσα του κάμπου» προηγήθηκε 0-3 με γκολ των Γιατρά, Γεωργιόπουλου και Σταυρούλια με πέναλτι και ο Ολυμπιακός μείωσε 1-3 με τον νεαρό Τσάλα, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο β΄ μέρος ο Παπαδόπουλος με δύο δικά του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5, οι γηπεδούχοι μείωσαν 2-5 με τον Αλέξη Τσάκο και ο Γεωργιόπουλος σημείωσε το 2-6. Ο Χατζηνικολάου από πλευράς Ολυμπιακού έκανε το 3-6 και ο Καπατσούλιας διαμόρφωσε το τελικό 3-7.

Επόμενο φιλικό για την Δάφνη, την Τετάρτη στο Σκουροχώρι με τον Λ. Αστέρα, ενώ την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Κεραυνό Χειμαδιού.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot