FOLLOW US: facebook twitter

Πόλο/Επειός Ήλιδας: Δεν τα κατάφερε στο Final 8

Ημερομηνία: 14-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα πόλο του Επειού πήρε μέρος την Παρασκευή και το Σάββατο στο Final-8 της Β΄ Εθνικής για την άνοδο στην Α2, αλλά ευρισκόμενος σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο δεν τα κατάφερε και γνώρισε τρεις ήττες. Την Παρασκευή ηττήθηκε από το Ν.Ο. Καλαμάτας με 11-7. Ο Επειός αγωνίστηκε με κάποιες απουσίες, έχοντας μπει από νωρίς πίσω στο σκορ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο καταλογίστηκαν σε βάρος του πέντε πέναλτι!

Τα 8λεπτα: 1-3, 0-1, 5-5, 1-2.

Επειός: Παναγόπουλος, Εμερετλής, Δαλιάνης, Βέρρας 1, Ζούβελος, Σταυρόπουλος, Βλάχος 2, Γκιάλης, Πίτσικας 3, Βουλουξής, Σπανογιάννης 1, Καλούδης, Κολλιόπουλος.

Ν.Ο. Καλαμάτας: Μακρής, Θεοδωρακόπουλος 1, Βερνάρδος 4, Γκούμας, Κουτσιαλής 1, Τσιγώνιας, Άγγος, Μουστάκας 1, Παναγιώταρος 1, Καρπέτας 1, Τζούβελης, Αγγελής 2, Αποστολάκος, Περδικέας, Χριστόφορος.

 

Ήττες από Κέρκυρα, ΑΕΚ

Το μεσημέρι του Σαββάτου ηττήθηκε από τον Ν.Ο. Κέρκυρας. Με την ήττα αυτή, πρακτικά εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην Α2. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δεν ξεκίνησε καλά, με την Κέρκυρα να παίρνει από την αρχή τα ηνία και να φτάνει σε μια άνετη επικράτηση.

Τα 8λεπτα: 0-3, 2-2, 0-5, 1-3.

Επειός: Παναγόπουλος, Εμερετλής, Δαλιάνης, Βέρρας , Ζούβελος, Σταυρόπουλος, Βλάχος 1, Γκιάλης, Πίτσικας, Βουλουξής, Σπανογιάννης 2, Καλούδης, Γεωργόπουλος Κολλιόπουλος.

Ν.Ο. Κέρκυρας: Πολίτης, Καλαμαράς, Δούκας, Νεράντζης, Ραγδάκης 1, Γιαννιώτης, Αρμένης 1, Τάτας 4, Κασίμης 3, Κούρκουλος 2, Σερμέτης, Μελιδωνιώτης 1, Κούστας, Κουλούρης, Δοίκος 1.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, το βράδυ του Σαββάτου, ηττήθηκε με 15-4 από την πανίσχυρη ΑΕΚ και κατέλαβε την 4η θέση του ομίλου ανόδου στην Α2. Έτσι, σήμερα το μεσημέρι θα παίξει παιχνίδι κατάταξης για την 7η θέση της Β΄ Εθνικής, απέναντι στην τέταρτη ομάδα του άλλου ομίλου, το Χαλάνδρι.

Τα 8λεπτα: 0-2, 0-5, 1-4, 3-4

Επειός: Παναγόπουλος, Εμερετλής, Δαλιάνης, Βέρρας 2, Ζούβελος, Σταυρόπουλος, Βλάχος, Γκιάλης, Πίτσικας 1, Βουλουξής 1, Σπανογιάννης, Καλούδης, Γεωργόπουλος Κολλιόπουλος.

ΑΕΚ: Πρωτονοτάριος, Ξενάκης 5, Καπότσης, Σάντα 1, Καψοκόλης 2, Βουνίστας, Μονιούδης 3, Μυλωνάκης 2, Μήτρου, Χατζηγούλας 1, Δεμιρτζάκης 1, Γρηγοριάδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος