FOLLOW US: facebook twitter

Πόλο/Επειός: Δύο ισοπαλίες, δύο ήττες στην τελική φάση των πλέι-οφ

Ημερομηνία: 03-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο ισοπαλίες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός του Επειού στην τελική φάση των πλέι-οφ της Β΄ Εθνικής για την άνοδο στην Α2, το περασμένο τριήμερο στο κολυμβητήριο της Νίκαιας. Η ηλειακή ομάδα πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην άνοδο, κάτι που ήταν εξαρχής δύσκολο.

Οι αγώνες

Επειός-ΑΟ Καλαμακίου 9-9

Με πέναλτι στο φινάλε, ο ΑΟ Καλαμακίου ισοφάρισε τον Επειό και του έκλεψε τη νίκη στο νήμα της αναμέτρησης της πρεμιέρας της τελικής φάσης της Β΄ Εθνικής, την Παρασκευή, στο κολυμβητήριο της Νίκαιας. Η ομάδα της Ηλείας, δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη, αλλά δεν ηττήθηκε κιόλας, σε ένα παιχνίδι το οποίο πέρασε από πολλές διακυμάνσεις. Οι «Οράνιε» του Λάμπρου Αναστασόπουλου, είχαν δυο πρόσωπα. Ένα άσχημο στο ξεκίνημα και ένα πολύ καλό στη συνέχεια. Θα έλεγε κανείς ότι πλήρωσαν αυτό το μουδιασμένο ξεκίνημα, ευρισκόμενοι να χάνουν με 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Στη συνέχεια όμως, έβγαλαν αντίδραση, δείχνοντας ότι είναι μια ποιοτική ομάδα, με δυναμική, η οποία μπορεί ακόμα και όταν δεν βρίσκεται στην καλή της μέρα, να αποφεύγει την ήττα. Αυτό είναι και το πιο θετικό στοιχείο της πρεμιέρας, καθώς η συνέχεια αναμένεται αμφίρροπη, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Τα 8λεπτα: 1-5, 3-2, 4-0, 1-2.

Επειός: Λέντζος, Κουρουπάκης, Φύκουρας 2, Σπυρόπουλος, Γριντέλας, Καθρέπτας, Βλάχος 2, Μουντράκης, Θωμάκος 2, Βουλουξής, Αντίοχος 3.

ΑΟ Καλαμακίου: Μάναλης, Ματαράγκας, Μεζίδης 4, Παπαγεωργίου, Μητρόπουλος 1, Μοραζίτικος, Κολλιοπάνος, Σαφαλιός 2, Κουρής, Βαρδαραμάτος 2, Κουρκουτάς, Κουτσουμόλης, Πιτούλης, Αθανασάκος, Τσόκας.

Ιωνικός-Επειός 8-8

Με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους οικοδεσπότες της διοργάνωσης, την ομάδα του Ιωνικού, έφυγε ο Επειός το Σάββατο από το κολυμβητήριο της Νίκαιας. Αναδείχθηκε ισόπαλος 8-8 με τον Ιωνικό, σε ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, το οποίο παρά το γεγονός ότι δεν εξελισσόταν καλά για την ομάδα της Ηλείας, απέφερε έναν βαθμό, με ένα εκπληκτικό τέταρτο οκτάλεπτο, στο οποίο οι «Οράνιε» ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ 7-4 μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Επειός, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς τον έμπειρο Γιάννη Θωμάκο (τραυματίας), έβγαλε αντίδραση και παρέμεινε στο παιχνίδι της ανόδου.

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 4-3, 3-1, 1-4

Ιωνικός: Ζιαμανδούρας, Μανώλης 1, Λίτσας, Αμπατζόγλου 2, Κατρίτσης 2, Στραβάκος 1, Τσιρογιάννης, Τσολακίδης, Ροντίνο 2, Μπίτιος, Κολλάρος, Βουλαξίτης, Σολδάτος, Δροσσόπουλος, Παπασπήλιου.

Επειός: Λέντζος, Κουρουπάκης, Φύκουρας 1, Σπυρόπουλος, Γριντέλας 1, Καθρέπτας 2, Βλάχος 2, Μουντράκης, Βουλουξής 2, Αντίοχος.

Επειός-Φοίβος 6-14

Την ήττα που τον άφησε πίσω στην υπόθεση της ανόδου γνώρισε ο Επειός αργά το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στον Φοίβο Συκεών. Ήταν ένα επεισοδιακό παιχνίδι, με την ομάδα της Ηλείας να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις της διαιτησίας. Ο Επειός πλήρωσε την άδικη αποβολή του Αντίοχου από το παιχνίδι, για διαμαρτυρία, τον οποίο και αντικατέστησε ο προπονητής του. Η αποβολή αυτή αποσυντόνισε την ομάδα, η οποία εκνευρίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τη συγκέντρωσή της. Απών ήταν ο Θωμάκος (τραυματίας), ενώ απών ήταν και ο Λέντζος, ο βασικός τερματοφύλακας. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος, ο Επειός να χάσει με εφτά γκολ διαφορά, χωρίς μάλιστα να σημειώσει γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 4-5, 2-2, 0-4, 0-3

Επειός: Νάσιος, Κουρουπάκης, Φύκουρας 2, Σπυρόπουλος, Γριντέλας, Καθρέπτας, Βλάχος 2, Μουντράκης, Βουλουξής 1, Αντίοχος 1, Α. Σάκκος, Θ. Σάκκος

Φοίβος: Ψωμιάδης, Βουρνάζης, Κανδίας 1, Κιοτής, Πετανίδης, Φωτίου 2, Λημνιός 1, Κ. Μαραγκός, Γ. Μαραγκός, Ταμβακόπουλος 7, Μέμος 1, Μπόλκας 1, Καρυπίδης, Τράκας, Χρυσοσπάθης 1.

Νηρέας-Επειός 11-8

Την ήττα γνώρισε την Κυριακή ο Επειός στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι της συμμετοχής του στην τελική φάση των πλέι -οφ για την άνοδο στην Α2 Εθνική. Ήταν ένα παιχνίδι-παρωδία, το οποίο ξεκίνησε με 48λεπτη καθυστέρηση και τον Επειό να σκέφτεται να αποχωρήσει, αλλά τους διοργανωτές της ΚΟΕ να τους ζητούν να παραμείνουν. Η καθυστέρηση οφείλεται στην καθυστερημένη άφιξη του γιατρού αγώνα. Ο Επειός έπαιξε στο ματς αυτό χωρίς τον τραυματία Θωμάκο, αλλά και τον Κουρουπάκη ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει καθώς είχε δουλειά στο νοσοκομείο όπου εφημέρευε. Το καλό ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια, με αποτέλεσμα παρά το προβάδισμα που πήρε ο Επειός στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Νηρέας υπερίσχυσε στη συνέχεια, φτάνοντας στην τελική νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-2, 2-0, 1-2.

Νηρέας: Στρίγκος, Βασιλακόπουλος, Ζένιος, Κωνσταντόπουλος 3, Γκίτης, Κόττας, Κοκκωνάκης, Βαλοδήμος 1, Καρανής, Τσιάρκος, Παυλής, Κονταλέξης, Σιάρκος 1, Γάρκος, Κοτσαύτης 3, Χαλιάσος 3.

Επειός: Λέντζος, Φύκουρας 4, Γριντέλας, Καθρέπτας 1, Βλάχος 1, Μουντράκης, Βουλουξής 1, Αντίοχος 1, Α. Σάκκος, Θ. Σάκκος, Νάσιος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος