FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ν.Ηλείας- Εκδήλωση με καλεσμένους τους Γιώργο Τσούκαλη και Πάνο Σόμπολο

Ημερομηνία: 27-09-2024 | Συντάκτης:

Μια νέα μεγάλη,όσο και πρωτότυπη εκδήλωση προετοιμάζει ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ν.Ηλείας, την 12η Οκτωβρίου 2024 και ώρα 7:30μμ ,που θα παρουσιαστεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.       

Η παρουσία των δύο εξαιρετικών ομιλητών διασφαλίζει το ενδιαφέρον των τοποθετήσεων,επισημάνσεων και συμπερασμάτων που βασίζονται στην πολυετή τους εμπειρία και αγώνες τους,για τους οποίους κατά καιρούς, έχουν αποσπάσει βραβεία και επαίνους.      

Πρόκειται για τον κ.Γιώργο Τσούκαλη, ιδιωτικό ερευνητή, γνωστό για την προσφορά του στην πάταξη της αρχαιοκαπηλίας, καθώς έχει σώσει χιλιάδες ελληνικές αρχαιότητες, δουλεύοντας εθελοντικά εδώ και 33 χρόνια για τη διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.Θα αναφερθεί  στην «κοινωνία της σιλικόνης», όπου έχει χαθεί η ηθική, σε επικίνδυνες αποστολές και… κόκκινες γραμμές που ξεπέρασε για την εξιχνίαση εγκλημάτων, στις γυναικοκτονίες,τις ανθρώπινες σχέσεις, την παιδική εγκληματικότητα, τις ηλεκτρονικές απάτες χιλιάδων ευρώ,παραβατικότητα των νέων, κ.α.

Θέμα της Ομιλίας του θα είναι: ”Ενάντια στην Αρχαιοκαπηλία – Η Ηλεία στο επίκεντρο” 

Ο άλλος ομιλητής είναι ο πασίγνωστος δημοσιογράφος και αστυνομικός ρεπόρτερ κ.Πάνος Σόμπολος, με πολύχρονη θητεία σε όλες σχεδόν τις μεγάλες εφημερίδες,σε κρατικά και ιδιωτικά κανάλια.       Πολυγραφότατος με πλούσιο συγγραφικό έργο, Κυκλοφορούν τα βιβλία του: ”Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα”, ”Τα τραγικά γεγονότα της τελευταίας τριακονταπενταετίας”, ”Οι αστέρες του εγκληματικού πανθέου”, ”Γυναίκες δολοφόνοι”,” Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα”, ”Άμεση Δράση, παρακαλώ!” και ” Βεντέτες: Εγκλήματα βεντέτας στην Ελλάδα” κ.α. στα οποία θα βασιστεί η ομιλία του.

Θέμα της ομιλίας θα είναι: ”Σύγχρονες Μάστιγες –  Εγκλήματα,Βία,διαπροσωπικές σχέσεις, Κοινωνικά αίτια και προεκτάσεις”   
Θα υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων και διευκρινίσεων.    

Η ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση έχει τεθεί υπό  την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδ/σης Ηλείας και την υποστήριξη της ΟΤΟΕ και του Οργανισμού International Action Art.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot