FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος Επιταλίου «Επί της Αλός»: Μια μαγική βραδιά με τον κιθαρίστα Γιώργο Καφεντζή στο Επιτάλιο

Ημερομηνία: 27-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”116609″ img_size=”full”][vc_column_text]Βραδάκι Τετάρτης στο Επιταλιο, και  ο Πολιτιστικός σύλλογος  Επι της Αλος στην πρώτη του εκδήλωση για το Φεστιβάλ που διοργανώνει, παρουσίασε τον ταλαντούχο Γιώργο Καφενζη σε ένα ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας, στον υπέροχο χώρο του αρχοντικού Μαστροβασιλοπουλου. Μια βραδιά ατμοσφαιρική κάτω από τα δέντρα, πλημμυρισμένη από νότες σε έναν πανέμορφο κήπο που φωτίζονταν μόνο από το φως των κεριών.

Ένα πραγματικα ειδυλλιακό περιβάλλον με το γεμάτο φαναράκια σκηνικό, στον ηχόκηπο του αρχοντικού του Μαστροβασιλόπουλου, σε συνδυασμό με το ταλέντο και τη μαεστρία στην κιθάρα από τον Γιώργο Καφεντζή, μια βραδιά που κέρδισε τον θαυμασμό όλων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε κλασικά κιθαριστικά κομμάτια, καθώς κι έντεχνα ελληνικά.

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Επιταλίου «Επί της αλός» διοργάνωσε μια μοναδική βραδιά και υποδέχτηκε το κοινό με χαρά τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη από τον κορωνοιο. Ο σύλλογος μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο κερνώντας τον αναψυκτικά και δροσιστικά ποτά.

Υπάρχει, όμως και συνέχεια στις εκδηλώσεις του συλλόγου με τους Banda Morena να ακολουθούν στις 2 Αυγούστου στον Παιδόκοσμο Επιταλίου (είσοδος δωρεάν), η προβολή της ταινίας “Η Ρόκα αλλάζει τον κόσμο” στις 17 Αυγούστου σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους, ενώ προγραμματίζεται και πεζοπορία και ποδηλατοδρομία στο Επιτάλιο με ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εν καιρώ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot