FOLLOW US: facebook twitter

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Αρμονία” Καταράχι-Κατσικάρι στο Δήμαρχο Πύργου: Δέσμευση για ανάπλαση οδού Καταραχίου μέσα στο 2021

Ημερομηνία: 18-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην περιοχή της Καταραχίου, έθεσαν στο Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αρμονία” Καταράχι- Κατσικάρι- Πύργος που τον επισκέφθηκαν στο Λάτσειο το βράδυ τη Τετάρτης.

Τα μέλη του Συλλόγου, ζήτησαν την τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων αλλά και λάμπες φωτισμού led κατά μήκος της οδού καθώς και τον καθαρισμό των σημείων που έχουν έντονη βλάστηση ενώ ενημερώθηκαν αναλυτικά και για το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής σχετικά με την ανάπλαση της οδού Καταραχίου.

Όπως τόνισαν, ο Δήμαρχος υποσχέθηκε πως σύντομα θα τοποθετηθούν κάδοι απορριμμάτων από την προμήθεια των 150 νέων κάδων που σύντομα θα παραληφθούν, όπως και λάμπες ηλεκτροφωτισμού όπου χρειάζεται. Όσον αφορά το μεγάλο έργο της ανάπλασης της οδού Καταραχίου που περιλαμβάνει την κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμού ο κ. Αντωνακόπουλος τους ενημέρωσε πως υπάρχει ήδη έτοιμη μελέτη από την περίοδο Παρασκευόπουλου και πως είναι στον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής το σημαντικό αυτό έργο να υλοποιηθεί μέσα στο 2021.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος