FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτικά παραλειπόμενα από το Κτήμα Μερκούρη: «Ελλάδα μια χώρα παραδόξως νεωτερική» που ακόμα… μπορεί να συναθροίζεται

Ημερομηνία: 10-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

«Ελλάδα μια χώρα παραδόξως νεωτερική»  που ακόμα μπορεί να συναθροίζεται όταν το καλούν οι περιστάσεις! Η αφορμή για την μεγάλη μάζωξη παλαιών συντρόφων του ΠΑΣΟΚ και κυρίως της εκσυγχρονιστικής πτέρυγας στο πανέμορφο Κτήμα Μερκούρη, ήταν η παρουσίαση του βιβλίου των τελευταίων των «Ρηγάδων» Γιάννη Βούλγαρη, που λόγω των ομιλητών και ειδικά δύο πολιτικών ανδρών που θα διαδραματίσουν εκτός των υπαρχόντων και άλλους ακόμα πολιτικούς ρόλους στο άμεσο μέλλον, στην Ελλάδα του σήμερα. Του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου που προεκλογικά έσπασε τους δεσμούς του με το ΚΙΝΑΛ και πορεύεται σε άλλους δρόμους! Σε ποιους δεν μας αποκάλυψε, όπως είπε όμως αινιγματικά «όλα τα ενδεχόμενα στη ζωή είναι ανοιχτά…». Μπορεί λοιπόν η προχθεσινή φθινοπωρινή σύναξη των «εκσυγχρονιστών» να μην έβγαλε τις αναμενόμενες ειδήσεις, ωστόσο παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον και θεωρείται σίγουρο ότι στο πολιτικό παρασκήνιο αυτές κυοφορούνται ήδη…

Η άφιξη του Κώστα Σημίτη – που ομολογουμένως βρισκόταν σε άριστη φυσική κατάσταση- στο Κτήμα Μερκούρη και στο χώρο της εκδήλωσης. Τον πρώην πρωθυπουργό συνόδευε η σύζυγός του Δάφνη και εκ των ιδιοκτητών του Κτήματος Μερκούρη ο Βασίλης Κανελλακόπουλος.
Ψιλοκουβέντα είχαν στήσει ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας με τον  πρώην βουλευτή και υπ. Περιφερειάρχη Κώστα Σπηλιόπουλο υπό το βλέμμα του πρώην υπουργού Βασίλη Κοντογιαννόπουλου.  Δύο θέσεις πιο δίπλα, ο πρώην βουλευτής και π. Νομάρχης Αχαίας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κατσικόπουλος που είχαμε χρόνια και καιρούς να τον δούμε  και ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης.
Παλιοί σύντροφοι ο Μιχάλης Κατρίνης με την πρώην υφ. Εύη Χριστοφιλοπούλου συζητούν σε σοβαρούς τόνους προφανώς… πολιτικά!. Στις πρώτες θέσεις επίσης, ο δήμαρχος Πύργου Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών του Πύργου Γιάννης  Παπαδημητρίου  και ο πρόεδρος του Δ.Σ Νώντας Κυριαζής.  
Ο Κώστας Σημίτης χαιρετάει εγκάρδια τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.

 

Θερμή υποδοχή του δημάρχου Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου από τον Καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο και ευχές για δημιουργική θητεία.
Ο Κώστας Σημίτης δίνει τις ευχές του στον Τάκη Αντωνακόπουλο για την εκλογή του
Κώστας Σημίτης και Βασίλης Κοντογιαννόπουλος. Τους συνδέουν πολλά!
Ο πρώην δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος, με τον συγγραφέα του βιβλίου Γιάννη Βούλγαρη και τον Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου και φίλο του Νίκο Αλιβιζάτο.
Παρών στην φθινοπωρινή σύναξη των «εκσυγχρονιστών» και παλιών συντρόφων του και ο πρώην βουλευτής Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος  σε μια συνάντηση με πολλά χαμόγελα με τον Κώστα Σημίτη.
Νίκος Αλιβιζάτος, Βασίλης Κανελλακόπουλος, Γιάννης Βούλγαρης και ο Κώστας Σημίτης πολύ ευδιάθετος.
Ο συνάδελφος δημοσιογράφος Παναγιώτης Φωτεινόπουλος με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Εκτός από τις ηχηρές παρουσίες, πολύς ήταν ο κόσμος και κυρίως από πολλά μέρη της Ελλάδας, που παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βούλγαρη στο ειδυλλιακό Κτήμα Μερκούρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος