FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτικά και ανάγωγα: Το Τζόκερ των 24 δόσεων

Ημερομηνία: 23-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”44548″ img_size=”full”][vc_column_text]Είναι σίγουρο ότι για να πιάσει κάποιος το Τζόκερ έχει ελάχιστες πιθανότητες. Πρέπει να έχει τύχη βουνό! Ακριβώς δηλαδή ό,τι χρειάζονται και οι οφειλέτες του Δημοσίου για να αποφύγουν τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, στην περίπτωση που δεν μπορούν να προχωρήσουν σε ρύθμιση των χρεών τους. Γι’ αυτό και όλοι οι φορολογούμενοι περίμεναν ότι σύντομα θα γλιτώσουν από το άγχος αυτό, θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι και ότι θα πιάσουν το Τζόκερ, με τη νέα ρύθμιση της κυβέρνηση.

Δυστυχώς, δεν τους… έκατσε. Και αυτό γιατί ο νέος Τζόκερ που σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο μπορεί να υπάρχει δυνατότητα οι δόσεις, από 12 σήμερα, να αυξάνονται σε 24, όμως «ακριβαίνει» και το επιτόκιο και ως εκ τούτου ο οφειλέτης θα πρέπει να καταβάλλει υψηλότερα ποσά στην εφορία. Αν πάλι δεν έχει να τα πληρώσει, θα μπορεί να τα ρυθμίσει σε 12 δόσεις, με το καθεστώς όμως που ισχύει σήμερα, δώρο άδωρο.

Περισσότερες δόσεις, όμως όχι «φθηνές», όχι για όλους, αλλά με κριτήρια. Το σίγουρο είναι ότι οι οφειλέτες το Τζόκερ δεν τον πέτυχαν. Μόνο σε καμιά κινηματογραφική αίθουσα μπορεί να τον πετύχουν, αν και εκεί πάλι… τύχη χρειάζεται.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot