FOLLOW US: facebook twitter

Ποδόσφαιρο σάλας: Ιδρύθηκε ο Α.Σ. Πύργος 2024

Ημερομηνία: 12-07-2024 | Συντάκτης:

Το 7μελές Δ.Σ. – Αρχηγός ο Σάκης Τζανέτος

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Το ποδόσφαιρο σάλας, το επονομαζόμενο «Futsal», είναι πλέον και επίσημα στη ζωή των Ηλείων φιλάθλων και κυρίως των Πυργιωτών. Ιδρύθηκε στον Πύργο η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας με την επωνυμία «Αθλητικός Σύλλογος Πύργος 2024 Ποδόσφαιρο Σάλας» και το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από επτά παράγοντες.

Πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Τζανέτος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει υπάρξει επί σειρά ετών προπονητής στις Μικτές Ηλείας. Ο Δημήτρης Τζανέτος είναι πατέρας του ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πύργου, Σάκη Τζανέτου, ο οποίος θα είναι ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας Α.Σ. Πύργος 2024, έχοντας αγωνιστεί ξανά σε ομάδα ποδοσφαίρου σάλας, την περασμένη σεζόν και συγκεκριμένα στον Α.Σ. Τράχωνες Αλίμου, ομάδα της Α΄ Εθνικής (Futsal Super League). Ο Τζανέτος αγωνίστηκε σε 10 αγώνες και σκόραρε 17 φορές στο μεγάλο ελληνικό πρωτάθλημα Futsal. Ο Τζανέτος είναι, άλλωστε, αρχηγός και στην Εθνική Mini Football και γενικότερα γνωρίζει καλά αυτή την παραλλαγή του ποδοσφαίρου, που παίζεται 5 εναντίον 5 σε μικρότερο γήπεδο.

Το Δ.Σ.  του «Α.Σ. Πύργος 2024 Ποδόσφαιρο Σάλας» απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Τζανέτος

Αντιπρόεδρος: Βασιλική Μαλανδρή

Γενικός Γραμματέας: Σταύρος Πλεμμένος

Ειδικός Γραμματέας: Γιάννης Παναγούλιας

Ταμίας: Παναγιώτης Τζανέτος

Έφορος: Κωνσταντίνα Αυγερινοπούλου

Γενικός αρχηγός: Διονύσης Μπέλτσος

Δύο κατηγορίες ανδρών έχει στην Ελλάδα το πρωτάθλημα Futsal, την πρώτη κατηγορία, «Futsal Super League» και την δεύτερη «Futsal League», ενώ υπάρχει και κατηγορία γυναικών (Women’s Futsal League). Ο Α.Σ. Πύργος 2024 θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (Futsal League), το οποίο απαρτίζεται από δύο ομίλους και τις επόμενες μέρες θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος. Ήδη την περασμένη Δευτέρα έγινε η κλήρωση της Futsal Super League, όπου πρωταθλήτρια την προηγούμενη σεζόν αναδείχτηκε η ΑΕΚ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot