FOLLOW US: facebook twitter

Ποδοσφαιρικό τουρνουά παλαιμάχων Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 24-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το ΝΠΔΔ Παιδείας & Αθλητισμού διοργανώνει τη Μ. Παρασκευή ποδοσφαιρικό τουρνουά Παλαιμάχων σε συνεργασία με την Αθλητική εταιρία ADMIRAL στα γήπεδα του  δήμου Αρχ. Ολυμπίας

Μιλώντας για  την διοργάνωση ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αρχ. Ολυμπίας Αντώνης Χρυσανθακόπουλος  δήλωσε: «Είναι μία σημαντική διοργάνωση, μεταξύ των δικών μας παλαιμάχων και των παλαιμάχων των όμορων δήμων  μας. Το να συνυπάρχουμε και να συναγωνιζόμαστε στο επίπεδο των παλαιμάχων είναι μία εξαιρετική δραστηριότητα. Προσπαθούμε σε ένα ευρύτερο πεδίο να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για καλές συνεργασίες και φιλίες μεταξύ των συμπολιτών μας. Ιδιαίτερα θα ευχαριστήσω για την κυρία Κούλη Λίτσα, Υπεύθυνη marketing  της αθλητικής εταιρίας ADMIRAL, για την χορηγία των αθλητικών εμφανίσεων όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν και θα ήθελα να ανανεώσουμε το ραντεβού μας κάθε χρονιά, ώστε να γίνει θεσμός».

Οι ομάδες παλαιμάχων που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι: Ερμής Πλατάνου, Πέλοψ Πελοπίου, Άρης Στρεφίου, Πέλοπας Πύργου, Θύελλα Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot