FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Τίμησε τον 42ο Γύρο Θυσίας με 9 αθλητές

Ημερομηνία: 27-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Σάκης Μαντάς με τους Κουλολιά, Κώστα Καράι, Κώστα Κούβελα τον έφηβο Δούζα Διονύσιο κα τον πατέρα του Χαράλαμπο.

Με εννιά αθλητές τίμησε τον 42ο Γύρο Θυσίας  που γίνεται  την ημέρα πάντα προς τιμήν της Επανάστασης του ’21  και τερματίζει την δεύτερη μέρα στα Μαρτυρικά Καλάβρυτα, Μονή της Αγίας Λαύρας.  Την προηγούμενη ανέβηκε στο βάθρο με ένα ασημένιο μετάλλιο από τον  Νίκο Κωστόπουλο  στην κατηγορία Παίδων.  Ο νεαρός σε έναν αγώνα με την αφρόκρεμα της κατηγορίας κατάφερε να διακριθεί με άνεση.

Οι Θανάσης Ξένος, Αντώνης Νότης και Αντώνης Καπνουλάς.

Τη Δευτέρα στον αγώνα αντοχής η ομάδα του Πύργου παρατάχθηκε με τους Κώστα Καράι, Κώστα Κούβελα, Γιώργο Κουλολιά, Αντώνη Καπνουλά,  Διονύση Μπέρτσο, Αντώνη Νότη, Θανάση Ξένο  και τον  Διονύση Δούζα που έκανε ένα καταπληκτικό αγώνα κάτω από το άγρυπνα μάτια του Σάκη Μαντά που είχε το πρόσταγμα του αγώνα στο τεχνικό κομμάτι.

Ο Σάκης Μαντάς με τον Κώστα Καράι και τον Διονύση Δούζα στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα πριν την εκκίνηση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Σάκη Μαντά, μας δήλωσε την χαρά του για τη συνοχή, την αλληλεγγύη και το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αυτή τη χρονιά! Και επίσης μας επεσήμανε την νίκη του Γιώργου Κουλολιά για το Πρωτάθλημα της Ελληνικής Αστυνομίας που αποτελεί τιμή για τον  Ποδηλατοδρόμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος