FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Νέες επιτυχίες στην Ανάβαση Αιγιαλείας

Ημερομηνία: 22-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Νικόλας Κοκοσιούλης αριστερά 2ος, με 3ο τον Νίκο Βίλα στην κατηγορία Παίδων, ενώ 5ος είναι ο Τρύφωνας  Παπαλάμπρος.

Ασημένιος ο Κοκοσιούλης, χάλκινοι οι Νίκος Βίλα, Μπέρτσος

Ο Πρόεδρος του Ποδηλατοδρόμου στο κέντρο, Γιάννης Ντούσης, με αγκαλιασμένη όλη την ομάδα.

Την περασμένη Κυριακή ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου είχε στο σύνολο μια εξαιρετική και πολυπληθή εμφάνιση με 8 αθλητές στην 1η Ανάβαση Αιγιαλείας 26 χλμ.,  ανεβαίνοντας στο βάθρο με τον Νικόλα Κοκοσιούλη στους Παίδες, που κατέκτησε την 2η θέση με διαφορά 11΄΄ από τον πρώτο, ενώ στην 3η θέση τερμάτισε ο Νίκος Βίλα.

Ωστόσο μια ακόμα θέση στην εξάδα των παίδων ήρθε να συμπληρώσει ο Τρύφωνας Παπαλάμπρος (5ος), ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη χρονιά στην κατηγορία. Στην κατηγορία Μάστερ Α 4ος ήταν ο Παναγιώτης Εξαδάκτυλος που επανεντάχθηκε μετά από μια μακρά απουσία λόγω εργασίας, ενώ άτυχος ήταν ο Sirko Oleksii στο ντεμπούτο στην πυργιώτικη ομάδα! Ο Sirko έπαθε δύο απανωτά λάστιχα και στάθηκε αδύνατο να τερματίσει.

Ο Σάκης Μαντάς με τους Καράμπαλη, Εξαδάκτυλο, Χρυσανθακόπουλο και Μπέρτσο.

Στην κατηγορία Μάστερ Β ένας ακόμα αθλητής ο Διονύσης Μπέρτσος στέφθηκε με χάλκινο μετάλλιο και έδειξε αρκετά δυνατός, ενώ στην 9η θέση κατετάγη ο Παναγιώτης Χρυσανθακόπουλος.

Τέλος στην κατηγορία Μάστερ Γ ο Γιάννης Καράμπαλης έκανε έναν πολύ δυνατό αγώνα κατακτώντας την 7η θέση αφήνοντας αρκετούς αθλητές πίσω του στην κατάταξη.

Την ομάδα ενίσχυσε η παρουσία του Προέδρου Γιάννη Ντούση, που σταθερά κρατάει το τιμόνι της ομάδας αρκετά χρόνια, κοντά του ο Σάκης Μαντάς και γονείς των παιδιών!

Τα δύο αδέρφια Νικόλας και Αιμιλιάνο Βίλα με τον πατέρα τους Σπύρο, στον πρώτο κοινό τους αγώνα, μια εικόνα που αποτυπώνει την ιστορία στην ομάδα.

Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου ανακοινώνει και την δημιουργία Ακαδημίας στην Αθήνα όπου θα υπάρχει προπονητής για τους μικρούς και παροτρύνει όσους θέλουν να γραφτούν από την Αθήνα στην ομάδα για τη νέα σεζόν επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο τηλ. 6979791590 και τον Σάκη Μαντά τηλ. 6977249306. Ενώ για την Ακαδημία στην Ολυμπία και στον Πύργο με τον Άγγελο Παπαλάμπρο στο τηλ. 6973565614.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot