FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Δυναμική παρουσία στο Πρωτάθλημα Δυτ. Ελλάδας & Πελοποννήσου στην Πάτρα

Ημερομηνία: 17-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η ομάδα του Ποδηλατοδρόμου Πύργου όπως παρατάχθηκε την Κυριακή στο πρωτάθλημα

Πρωταθλητής ο Κωστόπουλος στο χρονόμετρο – 2 αργυρά για τον Δούζα στους Έφηβους

Με 17 συνολικά παρουσίες αθλητών και τις δύο μέρες εμφανίστηκε η ομάδα του Ποδηλατοδρόμου Πύργου στο Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου στην ποδηλασία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Πάτρα. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Νίκος Κωστόπουλος στην Ατομική Χρονομέτρηση, ενώ εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Διονύσης Δούζας και τις δυο μέρες με αποκορύφωμα στο αγώνισμα αντοχής που κατετάγη 5ος στην γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών και 2ος στους Εφήβους. Ο νεαρός δείχνει να διεκδικεί με προσδοκίες ίσως παρόλο που είναι νωρίς για μια εκτίμηση, μια καλή θέση στο πανελλήνιο στερέωμα! Ο Σάκης Μαντάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δυο νεαρούς και δήλωσε αισιόδοξος. Συνολικά αγωνίστηκαν οι εξής: Μπέρτσος Διονύσης, Δούζας Διονύσης, Μανωλόπουλος Παν. Κούβελας Κωστας, Καπνουλάς Αντώνης, Καράμπαλης Γιάννης, Νότης Αντώνης, Ξένος Θανάσης, Κουλολιάς Γιώργος, Καράι Κώστας Κωστόπουλος Νίκος.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο Μιχάλης Κωστόπουλος, Βαρθολομαίος, Τζίλντα Καράι, Χαρ. Δούζας, ο προπονητής και συντονιστής της ομάδας Σάκης Μαντάς στο γενικό πλάνο!

Ο Σάκης Μαντάς βραβεύει τον Πυργιώτη πρωταθλητή της ομάδας του, Νίκο Κωστόπουλο.
Σημαντική η παρουσία των γονιών κοντά στα παιδιά εδώ ο Χαράλαμπος Δούζας κι ο Μιχαλης Κωστόπουλος με τον Διονύση και τον Νίκο αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot