FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Ασημένιο μετάλλιο στην Πάτρα

Ημερομηνία: 28-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Aπό αριστερά στην 4η θέση ο Νικόλας Κοκοσιούλης και δίπλα του ο Τρύφωνας Παπαλάμπρος στη 2η θέση με ασημένιο μετάλλιο

Εξαιρετική εμφάνιση στον 8ο Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης

Την περασμένη Κυριακή ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου με μια σειρά εμφανίσεων σε Πάτρα και Τρίπολη έφερε την ομάδα του Πύργου στο βάθρο. Χαρακτηριστικά στην πίστα καρτ Πατρών η πυργιώτικη ομάδα ρίχτηκε στην μάχη με τους Τρύφωνα Παπαλάμπρο και Νικόλα Κοκοσιούλη και κατάφερε να αποσπάσει ένα ασημένιο μετάλλιο και την 2η θέση σε έναν εξαιρετικό αγώνα του Τρύφωνα Παπαλάμπρου που έδειξε δυνατός και συγκροτημένος, ενώ στην 4η θέση τερμάτισε ο Νικόλας Κοκοσιούλης στον τρίτο του μόλις αγώνα. Την ομάδα συνόδευσε και είχε την τεχνική επιμέλεια ο Κώστας Παπαλάμπρος και ο Γιώργος Κοκοσιούλης.

Ο Αντώνης Θεολόγος από αριστερά με τον Μάριλο Πεντζούρη, τον Γιάννη Τσίμπρη και Γιώργο Κατσίρο στην Τρίπολη

Την ίδια ώρα στην Τρίπολη οι Κατσίρος Γιώργος, Καράμπαλης Γιάννης, Πεντζούρης Μάριλος, Τσίμπρης Γιάννης, Θεολόγος Αντώνης, έχοντας στην τεχνική υποστήριξη τον Σάκη Μαντά παρατάχθηκαν στον 8ο  Γύρο Τρίπολης έχοντας μια ικανοποιητική εμφάνιση και καλά πλασαρίσματα. Ο αγώνας ήταν 81 χλμ. και είχε περίπου 1600μ.  θετικά υψομετρικά! Μια μικρή άτυχη στιγμή για τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου ήταν μια πτώση του Αντώνη Θεολόγου στο επικίνδυνο κατηφορικό κομμάτι του αγώνα μετά το Χρυσοβίτσι, που ευτυχώς του άφησε μόνο μικρές γρατζουνιές και τραύματα.

Οι Γιάννης Καράμπαλης από αριστερά, Μάριλος Πεντζούρης, Γιάννης Τσίμπρης και ο Σάκης Μαντάς στην εκκίνηση

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διακριθέντες Παπαλάμπρος Τρύφωνας και Κοκοσιούλης Νίκος προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας, που ο Άγγελος Παπαλάμπρος -κυρίως- και ο Σάκης Μαντάς ξεκίνησαν πριν 4 περίπου χρόνια στην Αρχαία Ολυμπία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος