FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Ασημένιο και χάλκινα μετάλλια στον Γύρο Δωδώνης

Ημερομηνία: 22-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
O Τρύφωνας Παπαλάμπρος (πρώτος αριστερά) ασημένιος, και στην 4η θέση ο Άγγελος Σπηλιόπουλος (δεξιά).

Με τους τρεις αθλητές που συμμετείχαν ανέβηκε στο βάθρο ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου, στον διήμερο αγώνα στην Δωδώνη που περιλάμβανε ατομική χρονομέτρηση το περασμένο Σάββατο και τον αγώνα αντοχής με στροφές την Κυριακή.

Από δεξιά οι αθλητές του Ποδηλατοδρόμου στο βάθρο, οι Νικόλαος Κοκοσιούλης, Άγγελος Σπηλιόπουλος και Τρύφωνας Παπαλάμπρος. 

Αναλυτικότερα το Σάββατο η ομάδα αγωνίστηκε με τους Τρύφωνα Παπαλάμπρο στην κατηγορία Παίδων που κατέκτησε την 2η θέση στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ ο Άγγελος Σπηλιόπουλος ακολούθησε στο βάθρο με την 4η  αντίστοιχα στην ίδια κατηγορία. Αντίστοιχα την επόμενη μέρα στον αγώνα αντοχής προστέθηκε και ο “νεοφώτιστος” Νικόλας Κοκοσιούληςπου φέτος έχει κάνει το ντεμπούτο του.

Οι Άγγελος Σπηλιόπουλος και Τρύφωνας Παπαλάμπρος πριν τον αγώνα.

Στον αγώνα της Κυριακής οι αθλητές του Ποδηλατοδρόμου ανέβηκαν όλοι στο βάθρο με τον Τρύφωνα Παπαλάμπρο να κατακτά την 3η θέση, τον Άγγελο Σπηλιόπουλο να τερματίζει πίσω του στην 4η θέση και να κλείνει με την κατάκτηση της 5ης θέσης ο Νικόλας Κοκοσιούλης.

Την ομάδα συνόδευσε και επιμελήθηκε ως συνοδός ο Κώστας Παπαλάμπρος από το Σάββατο. Η ομάδα του Ποδηλατοδρόμου Πύργου θα συμμετέχει στον Γύρο Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή με αρκετούς αθλητές της σε όλες τις κατηγορίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot