FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλασία πίστας: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ηρακλής Νταβέλης

Ημερομηνία: 06-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κατέκτησε την 1η θέση με τον Π.Ο.Π. στο Ομαδικό πουρσουίτ Εφήβων, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Ο.Α.Κ.Α.

Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, που διοργάνωσε με επιτυχία η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν και ο 17χρονος Πυργιώτης αθλητής Ηρακλής Νταβέλης, που ανήκει στον Ποδηλατικό Όμιλο Πάτρας. Ο Νταβέλης στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στο Ομαδικό pursuit Εφήβων μαζί με τους Αλέξανδρο Πολυδερόπουλο, Γιώργο Αραγιάννη και Κωνσταντίνο Φραίμη.

Παράλληλα, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό sprint Εφήβων με τους ίδιους συναθλητές. Δύο πανελλήνια μετάλλια, λοιπόν, για τον ταλαντούχο ποδηλάτη πίστας Ηρακλή Νταβέλη, γεγονός που αναμφίβολα αποτελεί μεγάλη επιτυχία.

Ο Νταβέλης είχε καλές επιδόσεις και στα ατομικά αγωνίσματα. Κατετάγη 7ος στην Ατομική Καταδίωξη Εφήβων 3000μ., 9ος στην Ατομική χρονομέτρηση Εφήβων 1000μ. και 12ος στα 200μ. των Εφήβων.

Ο νεαρός αθλητής σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Ένα τριήμερο Εθνικό Πρωτάθλημα ήταν αρκετό για να κατακτήσω, με την βοήθεια της ομάδας μου, τόσο πρώτη όσο και τρίτη θέση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την στήριξη που μου έδωσε όλο αυτό το διάστημα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος