FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλασία/Φιλαθλητικός: Τρία χάλκινα μετάλλια στην Τρίπολη

Ημερομηνία: 04-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έγραψε ιστορία ο Φιλαθλητικός με το τμήμα ποδηλασίας του στο τελευταίο τοπικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου. Η ομάδα του Πύργου μετείχε στον διήμερο αγώνα που αφορούσε τον Δρόμο Αντοχής και την ατομική χρονομέτρηση με δύο αθλητές και κατάφεραν και οι δύο να ανέβουν στο βάθρο των νικητών.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο διεξαγόταν στην Λίμνη Τάκα κοντά στην Τρίπολη, το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και στην κατηγορία των Μάστερς Γ ο Πυργιώτης χρονομετρίστας Παναγιώτης Τσόκος ξεπερνώντας τον εαυτό του σε επίδοση κατάφερε να ανεβεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου και να κερδίσει επάξια το χάλκινο μετάλλιο.

Την επόμενη μέρα το πρωί, στον δρόμο Αντοχής που διεξαγόταν με την μορφή σιρκουί και μια διαδρομή 4,2 χλμ. σε 15 στροφές, κοντά στα διόδια Μάναρη, και οι δύο αθλητές του Φιλαθλητικού ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Ο Παναγιώτης Τσόκος αφού μπόρεσε και κρατήθηκε σε απόσταση από το κυρίως γκρουπ χωρίς να “φάει” γύρο και να αποβληθεί, κατετάγη τελικά τρίτος και ανέβηκε εκ νέου στο βάθρο αποκομίζοντας και δεύτερο χάλκινο μετάλλιο. Ο εταίρος ποδηλάτης του συλλόγου, Ηλίας Τσαούσης, νέος στο σωματείο, είχε δείξει από την αρχή ότι θα βοηθήσει με την παρουσία του τον σύλλογο κάτι που κατάφερε αυτήν την φορά, παίρνοντας το πρώτο του μετάλλιο, επίσης χάλκινο, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ονειρική μέρα για τον Φιλαθλητικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot