FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλασία/Φιλαθλητικός: Μετάλλιο ο Τριπύλας στην Άμφισσα

Ημερομηνία: 22-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Oι επιτυχίες για τον Φιλαθλητικό συνεχίζονται και αυτή την φορά για το τμήμα ποδηλασίας. Πιο συγκεκριμένα, το ποδηλατικό τμήμα του Φιλαθλητικού μετείχε στο 2ήμερο αγώνα προς τιμήν του αδικοχαμένου νεαρού ποδηλάτη του Παναθηναϊκού,  Σπύρου Ντόκου, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Άμφισσα της Φωκίδας με διοργανωτή, και μάλιστα άριστο, το σωματείο Ζευς.

Το Σάββατο διεξήχθη το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης ανηφόρας με εκκίνηση από το χωριό Χρισσό και τερματισμό τους Δελφούς ενώ την Κυριακή διεξήχθη αγώνας με την μορφή σιρκουί μέσα στους δρόμους της Άμφισσας.

Ο Φιλαθλητικός μετείχε σε αυτό το σημαντικό ποδηλατικό event με 2 ποδηλάτες: τον Γιάννη Τριπύλα και τον Παναγιώτη Τσόκο. Πολύ καλή εμφάνιση που σημαδεύτηκε από ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Νέων στο σιρκουί της Κυριακής έκανε ο Γιάννης Τριπύλας, που απέδειξε ότι παραμένει ένας εξαίρετος ποδηλάτης και σε δυνατό επίπεδο πάντα.

Στον αγώνα του Σαββάτου που ήταν ΟΠΕΝ (μη βαθμολογούμενος και με συμπτύξεις των κατηγοριών) κατετάγη έβδομος. Ο έτερος ποδηλάτης του συλλόγου, Παναγιώτης Τσόκος, έκανε καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών, φτάνοντας στην 11η και 12η θέση αντίστοιχα στους 2 αυτούς αγώνες. Η πιο συγκινητική στιγμή η ιαχή όλων των παρευρισκομένων ψηλά στον ουρανό για τον μικρό Σπύρο και η βράβευση της οικογένειάς του από σύσσωμο το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος