FOLLOW US: facebook twitter

Πληθαίνουν οι νέες παιδικές χαρές στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων από την δημοτική αρχή

Ημερομηνία: 30-10-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99279″ img_size=”full”][vc_column_text]

-Σε πορεία υλοποίησης και νέα έργα για την ισόρροπη ανάπτυξη του δήμου

Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη εκατοντάδων παιδιών του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, αφού θα έχουν πλέον δικούς τους χώρους για το παιχνίδι τους, καθώς ο δήμος βρίσκονται σε πορεία υλοποίησης πολλές παιδικές χαρές σε διάφορους οικισμούς του δήμου. Το έργο της κατασκευής υποδομών σε παιδικές χαρές είχε δημοπρατηθεί από το καλοκαίρι, άλλες ολοκληρώθηκαν και άλλες κοντεύουν να τελειώσουν και να δοθούν σε χρήση, με χρηματοδότηση από πιστώσεις της ΣΑΤΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Τα έργα υποδομών σε παιδικές χαρές αφορούν είτε την δημιουργία νέων παιδικών χαρών είτε την αναβάθμιση εκείνων που υπήρχαν στην Καλλιθέα, τις Αμυγδαλιές, την Βρίνα, τα Διάσελλα, το Καλλίκωμο, τις Ράχες, τα Καλυβάκια κλπ και κάποιες είναι ήδη έτοιμες. Σύμφωνα με τα σχέδια της δημοτικής αρχής, στόχος είναι να γίνουν πολλές νέες παιδικές χαρές σε όλο το δήμο, έτσι ώστε να περνούν με ασφάλεια ευχάριστες ώρες σε ένα καθαρά δικό τους χώρο, με τοποθέτηση δαπέδου ταρτάν, οργάνων και παιχνιδιών. Ήδη είναι έτοιμες οι παιδικές χαρές του Καλικώμου και των Μακρισίων και έπονται και οι υπόλοιπες καθώς οι εργασίες είναι εντατικές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Παράλληλα, εκτός από το έργο των παιδικών χαρών, ο δήμαρχος κ. Σάκης Μπαλιούκος, υλοποιώντας την προεκλογική του δέσμευση ότι θα δώσει μεγάλο βάρος και σε αυτήν την θητεία του στην ισόρροπη ανάπτυξη του δήμου, των ΔΕ και των Τ.Κ  δημοπράτησε αυτές τις ημέρες και υπέγραψε τις συμβάσεις με τους αναδόχους εργολάβους για δύο ακόμα έργα. Το ένα είναι η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου Κάτω Σαμικου με προϋπολογισμό 96.000 ευρω, ενώ χθες υπέγραψε και την σύμβαση για το έργο οδοποιίας της ΔΕ Αλιφείρας προϋπολογισμού 48.300 ευρώ. Βεβαίως έπεται και συνέχεια, ενώ προχωρούν τα έργα ανάπλασης στην Κρέστενα και την Ανδρίτσαινα με ταχύτατους ρυθμούς.

Καλυβάκια

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητεςΡάχες

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, σπίτι, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot