FOLLOW US: facebook twitter

Πληρωμές μετ’ εμποδίων!

Ημερομηνία: 23-12-2023 | Συντάκτης:

-Από βδομάδα η εξισωτική, με προβλήματα η ενιαία ενίσχυση

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε χθες το απόγευμα η καταβολή των γεωργικών ενισχύσεων στους παραγωγούς της Ηλείας, καθώς παρά τις αρχικές πληροφορίες, την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν είχαν μπει χρήματα σε λογαριασμούς.

Όπως ανέφερε στην «Πρωινή» ο υπεύθυνος του ΓΑΙΑ επιχειρείν, Άλκης Κωνσταντόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής αναμενόταν η εξόφληση της βασικής ενίσχυσης και της αναδιανεμητική, αλλά όχι και της εξισωτικής, η οποία μεταφέρεται για την ερχόμενη εβδομάδα.

«Η καταβολή των ενισχύσεων αναμένεται το απόγευμα της Παρασκευής για τη βασική ενίσχυση, για την αναδιανεμητική, τα young, τις μεταβιβάσεις και το εθνικό απόθεμα. Η πληρωμή της εξισωτικής θα γίνει την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε και πρόσθεσε ότι η φετινή χρονιά χαρακτηρίστηκε από προβλήματα.

«Δεν θα είναι μια καλή πληρωμή η φετινή, γιατί υπήρχαν προβλήματα που δεν επιλύθηκαν, όπως με το monitoring ή με τις διορθώσεις στο σύστημα ΟΣΔΕ για τη βασική ενίσχυση. Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πληρωμή και τα τελικά ποσά που θα καταβληθούν, για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα», ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot