FOLLOW US: facebook twitter

Πλάνο για φωτοβολταϊκό πάρκο

Ημερομηνία: 10-10-2024 | Συντάκτης:

-Διαγωνισμός για την αγορά έκτασης από τον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Φωτοβολταϊκό πάρκο για την εξοικονόμηση ενέργειας σχεδιάζει να εγκαταστήσει η δημοτική αρχή Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, καθώς η δημοτική επιτροπή ενέκρινε την κατάρτιση όρων διακήρυξης για την αγορά οικοπέδου στην Δημοτική Κοινότητα Σκιλλουντίας.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Καράμπελας, ο δήμος θα κάνει διαγωνισμό για να προβεί στην αγορά αγροτεμαχίου στην Δ.Κ. Σκιλλουντίας που θα χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.

Το προς αγορά ακίνητο πρέπει να βρίσκεται εντός της Δ.Κ. Σκιλλουντίας και να πληροί τις εξής προϋποθέσεις: Να έχει έκταση από 10.000 έως 15.000τ.μ., Να βρίσκεται εκτός οικισμού και εκτός σχεδίου και να είναι εύκολα προσβάσιμο.  Το ανώτερο ύψος του τιμήματος που προτίθεται να καταβάλλει ο Δήμος για την αγορά του ακινήτου είναι 15.000,00€.

Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Κρεστένων ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Δημοπρασίας. Η διαδικασία διεξαγωγής της δημοπρασίας θα γίνει σε δύο φάσεις ως εξής: Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων θα εκδώσει λεπτομερή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος βάσει των όρων που καθόρισε η Δημοτική Επιτροπή καλώντας τους ενδιαφερομένους μέσα σε προθεσμία είκοσι ημερών από της δημοσιεύσεως να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με προσφορές τους. Ø Οι προσφορές ενδιαφέροντος θα αποσταλούν στην επιτροπή του άρθρου 7 και 8 του Π.Δ. 270/1981 (Επιτροπή κρίσης καταλληλότητας των ακινήτων) ακινήτων που θα προσφερθούν και περί του αν αυτά πληρούν τους όρους της οικίας διακηρύξεως και θα συντάξει τεχνική έκθεση μέσα σε δέκα (10) ημέρες από τότε που θα λάβει τις προσφορές.

Μετά τα ανωτέρω ο Πρόεδρος της επιτροπής θα ορίσει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας καλώντας επί αποδείξει να λάβουν μέρος σε αυτή μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot