FOLLOW US: facebook twitter

Πήραν όλοι άριστα!

Ημερομηνία: 25-06-2024 | Συντάκτης:

Εντυπωσιακή τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Πύργου

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Πύργου, για τους μαθητές και τις μαθήτριες που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την οκταετή φοίτηση τους στο ειδικό σχολείο.

Η γιορτή ξεκίνησε με βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα και δράσεις της φετινής σχολικής χρονιάς καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα σχολικά χρόνια των αποφοιτησάντων.

Το ταξίδι αυτό μέσα στο χρόνο προκάλεσε άφθονο γέλιο, έντονη συγκίνηση και ένα αίσθημα νοσταλγίας για τις δυνατές στιγμές που έζησαν οι μαθητές στο σχολείο και μοιράστηκαν με τους συμμαθητές τους και τους καθηγητές.

Στη συνέχεια, μέσα από ένα θεατρικό δρώμενο, στήθηκε επί σκηνής από  εκπαιδευτικούς μία τηλεοπτική εκπομπή στο «κανάλι» ΜΥΡΤ- TV.  Με ευφάνταστο τρόπο αποτυπώθηκε μέσω της «εκπομπής» η λειτουργία του σχολείου καθώς και οι σχέσεις μαθητών – εκπαιδευτικών.

Τέλος, με φαντασμαγορικά εφέ και εντυπωσιακά σκηνικά έγινε η απονομή των απολυτηρίων και πτυχίων στους μαθητές/τριες του Τομέα Πληροφορικής από τη Διευθύντρια κ. Μαρία Δρακοπούλου και την Υποδιευθύντρια κ. Ελευθερία Μυλωνά.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν  η στιγμή που οι μαθητές παρέλαβαν τα πτυχία τους αλλά  και η στιγμή του αποχαιρετισμού αξιόλογων εκπαιδευτικών οι οποίοι λόγω μετάθεσης δε θα βρίσκονται την επόμενη χρονιά στο σχολείο.

Το θερμό χειροκρότημα γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών επιβεβαίωσε την επιτυχία της διοργάνωσης της τελετής λήξης και αποτύπωσε τον ενθουσιασμό όσων παρακολούθησαν τη γιορτή. Τον συντονισμό της ξεχωριστής αυτής γιορτής ανέλαβαν οι  εκπαιδευτικοί Αναστασία  Παπαδημητρίου και Μαρία Κατσίκα.

«Ευχόμαστε από καρδιάς στους μαθητές/τριες που ολοκλήρωσαν τη ακαδημαϊκή τους πορεία στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Πύργου να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους, να πιστεύουν στον εαυτό τους και να φυλάξουν ζωντανές στην καρδιά τους τις αναμνήσεις από το σχολείο μας! Στους υπόλοιπους μαθητές ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι με ξέγνοιαστες στιγμές!» σημείωσε η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot