FOLLOW US: facebook twitter

Πιο εντατικοί από χθες οι έλεγχοι και στον Πύργο – 222 παραβάσεις είχαν βεβαιωθεί στην Ηλεία ως την Δευτέρα το πρωί

Ημερομηνία: 08-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”109387″ img_size=”full”][vc_column_text]Αυξάνονται και πληθύνονται με σταθερό ρυθμό οι περιπτώσεις πολιτών που παραβιάζουν τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, καθώς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι από την ΕΛΑΣ. Μέχρι και την Δευτέρα το πρωί είχαν βεβαιωθεί συνολικά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 1509 παραβάσεις που εννοείται ότι συνοδεύονταν με το πρόστιμο των 150 ευρώ, ενώ από την Αστυνομική Δ/νση Ηλείας ως τα ξημερώματα της Δευτέρας καταγράφηκαν 222 παραβάσεις.

Βεβαίως όσο πλησιάζουμε προς την Μ.Εβδομάδα και το Πάσχα, οι έλεγχοι θα εντείνονται και μάλιστα όπως δήλωσε ο κ. Πέτσας , εξετάζεται από την κυβέρνηση το ενδεχόμενο αύξησης προστίμων για τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ωστόσο και στον Πύργο χθες, ήταν πιο εντατικοί οι έλεγχοι σε κομβικά σημεία της πόλης, όπως στην οδό Ερυθρού Σταυρού όπου κλιμάκιο της Αστυνομίας σταματούσε όλους τους διερχόμενους για έλεγχο, πεζούς και οδηγούς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας , η πλειοψηφία πάντως κρατούσε από μια βεβαίωση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot