FOLLOW US: facebook twitter

Πινγκ-πονγκ/Πρωτ. Βετεράνων Δ. Ελλάδας: Ήττα του Ερμή Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 26-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) Βετεράνων Δυτικής Ελλάδας, ο Ερμής Αμαλιάδας, η μία από τις ομάδες βετεράνων του συλλόγου Α.Ο. Αρίων που αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία, ηττήθηκε με σκορ 5-1 από την ομάδα του Φαέθωνα Πάτρας.

Η εμφάνιση των αθλητών ήταν ικανοποιητική απέναντι στη 3η δύναμη της κατηγορίας, ενώ αν υπήρχε περισσότερη προσοχή και λίγη τύχη, θα μπορούσαν να είχαν επιτευχθεί κάποιες νίκες ακόμη.

Στο 1ο παιχνίδι ο Τάσος Κούρτης κέρδισε το Διονύση Θεοδώρου με 3-2 σετ, ενώ ο Κώστας Δημακόπουλος έχασε και τα δύο παιχνίδια που έδωσε με 3-1.

Οι Κούρτης και Γιάννης Δημητρακόπουλος έχασαν από το καλύτερο παίκτη των νικητών με 3-0 σετ και στο τελευταίο παιχνίδι ο Δημητρακόπουλος έχασε μετά από συναρπαστικό αγώνα με 3-2 σετ από το Σπύρο Χουλιάρα, αθλητή που είναι πολύ ψηλά στη κατάταξη των βετεράνων.

Για τη 3η αγωνιστική ο Ερμής αντιμετωπίζει στο ηλειακό ντέρμπι τους Βιλεαρδουΐνους Ανδραβίδας, ενώ ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας με τη 1η αγωνιστική να φέρνει αντιμέτωπες τις άλλες δύο ομάδες βετεράνων του Α.Ο. Αρίων (Τιτάνες – Racketallica).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος