FOLLOW US: facebook twitter

Πηνελόπη Γαλανοπούλου και Βούλα Αγγελοπούλου υποψήφιες με την δημοτική παράταξη «Πύργος-Έργο πολιτών»

Ημερομηνία: 15-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84516″ img_size=”full”][vc_column_text]

Δύο δυναμικές γυναίκες στο πλευρό του Αντώνη Καράμπελα

Με δύο καταξιωμένες γυναίκες επιστήμονες, που έχουν προσφέρει σημαντικό έργο στους χώρους που δραστηριοποιούνται και όχι μόνο,  κατέρχονται για πρώτη φορά υποψήφιες, με την  παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών».

Πρόκειται για την Πηνελόπη Γαλανοπούλου, εκπαιδευτικό Β/θμιας Εκπαίδευσης, πρόεδρο της Περιβαλλοντικής Δράσης Ηλείας, και την  Βούλα Αγγελοπούλου, κτηνίατρο, προϊστάμενη της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηλείας.

Ο Αντώνης  Καράμπελας υποδεχόμενος στην παράταξη τις δύο υποψήφιες δήλωσε μεταξύ άλλων ότι διαθέτουν την επιστημονική επάρκεια αλλά και την απαιτούμενη κοινωνική αντίληψη για προσφορά στον τόπο, τονίζοντας ότι η συμβολή τους στην κοινή προσπάθεια για μια θετική και νικηφόρα προοπτική του συνδυασμού θα είναι καθοριστική.

Πηνελόπη Γαλανοπούλου-Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας στο 3ο  Λύκειο Πύργου – πρόεδρος Περιβαλλοντικής Δράσης Ηλείας

Η Πηνελόπη Γαλανοπούλου ανέφερε:

‘’Ευχαριστώ τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα για την  τιμητική πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης  “ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ” .

Η ενεργή και ανιδιοτελής ενασχόλησή μου με περιβαλλοντικά θέματα τα τελευταία 8 χρόνια πέρα από την εργασία μου,  με κάνει να αισθάνομαι οικεία με το πνεύμα της συλλογικότητας και της προσφοράς. Θεωρώ ότι όλοι μαζί, με κοινό γνώμονα το ήθος, τη σκληρή δουλειά και την αγάπη για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας, έχουμε τη δυνατότητα να καταφέρουμε την αναγέννηση αυτής της πόλης από την παρακμή, και να εξασφαλίσουμε μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής.

Θεωρώ ότι το ισχυρό – δυναμικό ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης  “ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ” είναι εκείνο που θα μεταφράσει τη θεωρία στην πράξη και θα κάνει τους πολίτες  ενεργούς και όχι παθητικούς δέκτες αποφάσεων.

Και σε αυτή την πρόσκληση δηλώνω ότι με αρετή και τόλμη θα συμμετέχω και θα συμπορευτώ.

Βούλα Αγγελοπούλου, Κτηνίατρος-Προϊσταμένη του τμήματος Κτηνιατρικής Ν. Ηλείας

Η Βούλα Αγγελοπούλου δήλωσε: <<Συμπορεύομαι με την παράταξη “ΠΥΡΓΟΣ ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ” και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα, γιατί το πρόγραμμα της παράταξης και η συμμετοχή αξιόλογων στελεχών, μου παρέχει τη βεβαιότητα  να πιστεύω ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας. Ο πρωτογενής τομέας και το περιβάλλον τα οποία γνωρίζω καλά, θα αποτελέσουν βασική μας προτεραιότητα. Παράλληλα με αυτά, οι κοινωνικές δομές και η κοινωνική αλληλεγγύη-πρόνοια θα πρέπει να είναι βασικός άξονας της πολιτικής του Δήμου, καθότι στην σημερινή συγκυρία τα προβλήματα των αδύναμων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ισότητα με ισονομία και με ιδιαιτερότητα.

Η παράταξή μας έχει ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο και έτσι θα αξιοποιήσουμε όλα τα αναπτυξιακά προγράμματα προς όφελος των πολιτών. >>.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot