FOLLOW US: facebook twitter

Πήγασος-Υπερίων 48-62: Διπλό παραμονής στην Πάτρα

Ημερομηνία: 02-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85729″ img_size=”full”][vc_column_text]Τεράστια νίκη πέτυχε μέσα στην Πάτρα επί του Πήγασου, η νεανική ομάδα του Υπερίωνα Αμαλιάδας με σκορ 48-62, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑΗ. Μια νίκη που έφερε την παραμονή στην ομάδα του Δημήτρη Φωτόπουλου, καθώς στην τριπλή ισοβαθμία με Ιωνικό και Γ.Ε.Π. Ηρακλή υπερισχύει και στα πλέι-άουτ θα παίξει ο Ιωνικός.

Δυο εξαιρετικά δεκάλεπτα (τρίτο και τέταρτο) σε άμυνα και επίθεση, ήταν αρκετά για να δώσουν την πολύτιμη νίκη στην ομάδα της Αμαλιάδας. Η εξαιρετική ατομική και ομαδική άμυνα, σε συνδυασμό με τις άψογα εκτελεσμένες επιθέσεις, έδωσαν την πολυπόθητη νίκη και μαζί τους πανηγυρισμούς των παικτών για την επίτευξη του στόχου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αντίπαλοι αλλά και αρκετοί φίλαθλοι στο Κλειστό της Αλεξιώτισσας έδωσαν συγχαρητήρια στους νεαρούς παίκτες του Υπερίωνα για την εμφάνιση τους, όπως και στη Διοίκηση της ομάδας για το εγχείρημα να δώσει την δυνατότητα σε νεαρούς αθλητές να αγωνίζονται και να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 33-23, 44-45, 48-62.

Πήγασος: Δημόπουλος , Βαγενάς 4, Παναγής 16(2), Γκαδόλος , Παπαγιανόπουλος 3(1), Βασιλείου 2, Τσάρας 6, Λιβάνης 3, Γεωργιτσόπουλος 2, Κάστης 12.

Υπερίων: Γιαννακόπουλος 5, Σούπουλι, Ρούνης 11(1), Μπρούτσος , Λάττας 3, Φωτόπουλος 18(2), Κάτζος 23(4), Δημόπουλος1, Μυλωνόπουλος 1.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot