FOLLOW US: facebook twitter

Πήγασος Πρασίνου: Πλήθος κόσμου στον χορό-Βραβεύτηκαν παλαίμαχοι παίκτες

Ημερομηνία: 20-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι τιμηθέντες από τον Πήγασο μαζί με τον Πρόεδρο, Ανδρέα Ματθαιόπουλο. Διακρίνονται από αριστερά οι Α. Μπερερέκος, Στ. Ρωμαίος, Ν. Τσιρώνης, Κ. Ασημακόπουλος, Β. Παπαγιαννακόπουλος, Α. Ματθαιόπουλος, Λ. Γιαννακούλιας, Β. Νικολακόπουλος,  Γ. Παναγόπουλος

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πήγασος Πρασίνου πραγματοποίησε με κάθε επισημότητα το βράδυ του Σαββάτου τον αποκριάτικο χορό του στο εστιατόριο «Αίγλη» στον Πύργο, παρουσία πλήθους κόσμου, πολλών φίλων της ομάδας, αλλά και του Δημάρχου Πύργου, κ. Στάθη Καννή, του Αντιδημάρχου Πύργου, κ. Θανάση Τσαμπρινού και του Προέδρου του Πρασίνου, κ. Σωτήρη Τσιρώνη.

Ο Πρόεδρος του Πήγασου, Ανδρέας Ματθαιόπουλος, με τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Παπαγιαννακόπουλο και τον προπονητή Ανδρέα Τρυφωνόπουλο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν από την Διοίκηση του συλλόγου παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πήγασου και συγκεκριμένα οι Ασημακόπουλος Παναγιώτης, Γιαννακούλιας Λεωνίδας, Κακαράκης Ιωάννης, Μπερερέκος Ανδρέας, Νικολακόπουλος Βασίλης, Παναγόπουλος Αναστάσιος, Ρωμαίος Στέφανος, Σκουρής Βασίλειος και Τσιρώνης Νικόλαος.

Ο Δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Εκ μέρους του Παναγιώτη Ασημακόπουλου την πλακέτα παρέλαβε ο αδερφός του Κώστας Ασημακόπουλος, ενώ εκ μέρους του Αναστάσιου Παναγόπουλου την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του, Γιώργος Παναγόπουλος. Εκ μέρους του Ιωάννη  Κακαράκη το βραβείο παρέλαβε ο ανιψιός του Ηλίας Κακαράκης. Τέλος, ο Βασίλης Σκουρής λόγω προσωπικού προβλήματος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και την τιμητική πλακέτα θα παραδώσει ο πρόεδρος του Πήγασου, Ανδρέας Ματθαιόπουλος.

Ο γενικός αρχηγός, Νεκτάριος Αργυρόπουλος, βράβευσε τον Λεωνίδα Γιαννακούλια.

Ο Πήγασος ευχαριστεί πολύ όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσφορά τους στον σύλλογο και που συνεχίζουν να στηρίζουν έμπρακτα τον Πήγασο.

Ο Αντιδήμαρχος Πύργου, Θανάσης Τσαμπρινός, με τον Δασάρχη Πύργου Παναγιώτη Λάττα και τον Πρόεδρο του Πρασίνου, Σωτήρη Τσιρώνη.  

Ο Πρόεδρος του Πήγασου, Ανδρέας Ματθαιόπουλος, κατά την ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε θερμά τους παράγοντες της ομάδας για την προσφορά τους και στήριξή τους προς τον σύλλογο, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, ενώ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πάγιο αίτημα του Πήγασου για κατασκευή γηπέδου στο Πράσινο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Πήγασου «πάνω σε αυτό το θέμα το σωματείο αναμένει την βοήθεια του Δήμου Πύργου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Στάθη Καννή».

Πολύ κέφι και χορός στην εκδήλωση του Πήγασου.

Ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Καννής, πήρε το λόγο και είπε μεταξύ άλλων: «Είστε όλοι εδώ σε αυτό που μας ενώνει, στον Πήγασο, με επικεφαλής τον Ανδρέα Ματθαιόπουλο, που ενώ δεν τον συνδέει κάτι με το χωριό, είναι εδώ και ενώνει όλο το χωριό. Και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό που γίνεται στον Πήγασο. Εύχομαι να έχει καλή επιτυχία η ομάδα. Η ομάδα φέτος δεν τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά οι αγώνες συνεχίζονται και του χρόνου εύχομαι να τα πάει άριστα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στο χωριό και στην ομάδα».

Τον λόγο πήρε και ο προπονητής Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως από την πλευρά του και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών θα συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και ευελπιστεί να τα καταφέρουν. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και κλήρωση για την λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος