FOLLOW US: facebook twitter

Πήγασος Πρασίνου: Νέο Δ.Σ. με Πρόεδρο τον Ματθαιόπουλο

Ημερομηνία: 24-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Πήγασου Πρασίνου και νέος Πρόεδρος αναδείχθηκε ο ορθοδοντικός Ανδρέας Ματθαιόπουλος. Ο πρώην Πρόεδρος, Χρήστος Κατσαφάνας, που οδήγησε μετά από πολλά χρόνια την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου, θα είναι πλέον ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πήγασου, που προήλθε από τις εκλογές της 11ης Ιουνίου 2023, έχει διετή θητεία και η σύνθεσή του είναι η ακόλουθη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΤΣΑΦΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΧΡΟΝΑΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΕΛΗ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΧΡΟΝΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι εξής: ΜΠΟΣΚΙΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΡΩΜΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΡΗΓΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ.

Μετά την ανάδειξη του Συμβουλίου ο νέος Πρόεδρος Ανδρέας Ματθαιόπουλος  προέβη στην εξής δήλωση: «Είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να ενασχοληθώ διοικητικά με μια ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους της οικογένειας του Α.Ο. Πήγασου Πρασίνου που από την πρώτη στιγμή που ήρθα κοντά στον σύλλογο με καλωσόρισαν και σεβάστηκαν τις απόψεις μου. Με μεγάλη τιμή αποδέχθηκα την πλειοψηφική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης να αναλάβω Πρόεδρος. Είμαι εδώ γιατί ξέρω ότι δίπλα μου έχω ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε τις βάσεις για έναν δυνατό Πήγασο. Θέλω να απευθυνθώ σε όλο το κόσμο που αγαπάει την ομάδα να σταθεί στο πλάι της νέας διοίκησης και να μας στηρίξει. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο, Κατσαφάνα Χρήστο, για την προσφορά του τα δύο προηγούμενα χρόνια. Άμεσα ξεκινάει ο σχεδιασμός της ομάδας μας για την νέα σεζόν. Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία και ραντεβού στα γήπεδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot