FOLLOW US: facebook twitter

Πήγασος Πρασίνου: Με Καρακίτσο στα γκολπόστ

Ημερομηνία: 03-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τον πολύ καλό γκολκίπερ Ραφαήλ Καρακίτσο έκλεισε ο Πήγασος Πρασίνου και αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή των νεοφώτιστων στην Α1. Ο Καρακίτσος την περασμένη σεζόν ήταν στον Πανηλειακό, απ’ όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, ενώ έχει θητέψει επίσης στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, στην ομάδα Νέων του Λεβαδειακού, στον Α.Ο. Υπάτου και στον Αίαντα Γαστούνης. Μια σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα του Νίκου Δαβουρλή…

Η ανακοίνωση του Πήγασου: «O A.O. Πήγασος Πρασίνου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ραφαήλ Καρακίτσου, με καταγωγή από το Πράσινο.

Ο 23χρονος υψηλόσωμος γκολκίπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Πανηλειακού πριν μεταβεί στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τον απέκτησε και για μια διετία υπήρξε βασικός με τις ομάδες Κ15 και Κ17 ενώ κλήθηκε και στην Προεθνική Παίδων. Ακολούθησε ο Λεβαδειακός, με τον οποίο ήταν επίσης βασικός στην ομάδα Νέων της ΠΑΕ της Βοιωτίας, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο, στον Πανηλειακό (2 χρόνια), στον Ύπατο (1.5 χρόνο) και στον Αία Γαστούνης. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανηλειακό (στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής) και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Ο Πήγασος Πρασίνου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

Είναι η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα μας, ενώ γίνονται κινήσεις για να προστεθούν κι άλλοι έμπειροι ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες ανακοινώσεις».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot