FOLLOW US: facebook twitter

Πήγασος Πρασίνου: Λύση συνεργασίας με Αντωνόπουλο-Πήρε δύο «μικρούς» από τον Πανηλειακό

Ημερομηνία: 03-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πήγασος Πρασίνου έλυσε την συνεργασία του με τον Νίκο Αντωνόπουλο, μετά την απόφαση της Ε.Π.Ο. για μη εξαίρεση της Α2 Κατηγορίας από την πρόσληψη προπονητή με δίπλωμα UEFA C.. Ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Αντωνόπουλο για την συνεργασία και το εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει.

Στα μεταγραφικά, ο Πήγασος Πρασίνου συμπλήρωσε το ρόστερ του με άλλους δύο ποδοσφαιριστές, την Δευτέρα, τελευταία μέρα των μεταγραφών. Απέκτησε τους ταλαντούχους νεαρούς Κώστα Λαμπρόπουλο (16 ετών) και Αλέξανδρο Μίχο (17 ετών) από τον Πανηλειακό, με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Έτσι, ο Πήγασος κατά την μεταγραφική περίοδο απέκτησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Θ. Αστερή, Θ. Γεωργίου, Σ. Θεοδωρακόπουλο, Μ. Καραντζά, Γ. Μπέλια, Γ. Νεοφώτιστο, Ν. Τόλια, Ν. Χριστόπουλο, Κ. Λαμπρόπουλο και Α. Μίχο. Αποχώρησαν οι Δ. Γεωργίου, Π. Γεωργίου, Θ. Κολλιόπουλος και Ν. Σταθόπουλος. Στόχος του Πήγασου είναι να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου και διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα για να κάνει πράξη τον στόχο του.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος