FOLLOW US: facebook twitter

«Πέταξε» ψηλά με 19.325 μόρια!

Ημερομηνία: 29-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Έκτακτο, Νέα

Η πρώτη των πρώτων στην Ηλεία, Δανάη Τσάκωνα του 4ου ΓΕΛ Πύργου μιλά στην «Πρωινή»

Γράφει η Κική Κολοβέρου


Κατάφερε το απόλυτο είκοσι-20- στην Φυσική, το μάθημα που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων πανελλαδικά για την δυσκολία των ερωτημάτων του στις φετινές εξετάσεις ενώ άγγιξε σχεδόν το μέγιστο βαθμό στην Βιολογία (19,9) και την Χημεία (19,8) αλλά και 17,6 στην κατά γενική ομολογία δύσκολη Έκθεση.

Ο λόγος, για την Δανάη Τσάκωνα, την πρώτη των πρώτων στην Ηλεία που συγκέντρωσε 19.325 μόρια τα οποία της δίνουν τη δυνατότητα να εισαχθεί στην σχολή- τομέα Υγείας- που μετά από σκέψη όπως μας είπε, θα επιλέξει.

Η Δανάη Τσάκωνα, είναι απόφοιτη του 4ου Γενικού Λυκείου Πύργου και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη και ικανοποιημένη για την επιτυχία της αυτή. Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, οι κόποι της ανταμείφθηκαν και πλέον είναι ώρα για ξεκούραση και καλοκαιρινές διακοπές. «Ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά κατά την οποία χρειάστηκε να αφιερώσω πολύτιμο ελεύθερο χρόνο προκειμένου να επιτύχω τον στόχο μου και να ανταμειφθώ με ένα καλό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές του σχολείου μου και τους φροντιστές μου, ειδικότερα  την κυρία Ανδρεοπούλου, τον κύριο Κασκούρα και την κυρία Χιώτη, για την υποστήριξή τους στη διάρκεια όλης της χρονιάς. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά που έδωσαν Πανελλήνιες να επιτύχουν τους στόχους τους και να διαπρέψουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος