FOLLOW US: facebook twitter

Περιβαλλοντική Δράση Ηλείας: Νέα πρόεδρος η Πηνελόπη Γαλανοπούλου

Ημερομηνία: 17-06-2024 | Συντάκτης:

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο διαθέτει εδώ και λίγες ημέρες η Περιβαλλοντική Δράση Ηλείας (ΠΕ.Δ.Η.), μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν.

Ειδικότερα το Σάββατο 1η Ιουνίου πραγματοποιήθηκε -αρχικά- η εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση και στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ.

Λίγες ημέρες αργότερα το νέο Δ.Σ. συστάθηκε σε Σώμα με την σύνθεση του να είναι η εξής:

Πρόεδρος: Γαλανοπούλου Πηνελόπη

Αντιπρόεδρος: Φάμελος Νίκος

Γραμματέας: Αστερή Νικολία

Ταμίας: Μπελόκας Χρήστος

Αναπληρωτής Γραμματέας: Κρεστενίτη Ρεβέκα

Αναπληρωτής Ταμίας: Μιχαλόπουλος Δημήτρης

 Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Μιχαλόπουλος Άγγελος

«Ευχαριστώ τα μέλη για την συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον τους για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Περιβαλλοντική Δράση Ηλείας. Τους ευχαριστώ επίσης για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν όταν θήτευσα στην ίδια θέση. Στο νέο Δ.Σ. υπάρχουν γνώριμα και νέα μέλη που όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε ώστε το πανέμορφο Περιβάλλον της Ηλείας να έχει την αντιμετώπιση που του αρμόζει. Έχοντας σύμμαχο μας τη φωνή της Φύσης θα παλέψουμε για το καλύτερο καλώντας τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα μας», τόνισε η νέα πρόεδρος της ΠΕ.Δ.Η., Πηνελόπη Γαλανοπούλου.

Τόσο το νέο Δ.Σ. αλλά και όλα τα μέλη που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες ευχαριστούν και δημοσίως τον δικηγόρο κ. Βασίλη Λίμουρα που προτάθηκε ομόφωνα και αποδέχθηκε να προεδρεύσει της Γενικής Συνέλευσης και όλα να εξελιχθούν ομαλά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος