FOLLOW US: facebook twitter

Περιπατητική  διδασκαλία στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 09-04-2024 | Συντάκτης:

Από τον Οδοντιατρικό σύλλογο Ηλείας και την  ΕΕΑΘΛΟ σε φοιτητές της Οδοντιατρικής

Μία όμορφη περιπατητική ημερίδα- κατά την Αριστοτελική περιπατητική διδασκαλική μέθοδο-  στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, συνδιοργάνωσαν  ο Οδοντιατρικός σύλλογος Ηλείας και η  Ελληνική Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΑΘΛΟ), με  την συμμετοχή των τεταρτοετών φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Τα θέματα της ημερίδας  ήταν δύο και είχαν ασφαλώς να κάνουν με την στοματική υγεία.  Το πρώτο ήταν  «Στοματική Υγεία, διατροφή και τραύματα στην κρανιοπροσωπική χώρα-  ιστορική αναδρομή από τα χρόνια της αρχαιότητας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων» και το ανέλυσε η Παναγιώτα Καρδαρά.

 Το δεύτερο ήταν «Στοματική Υγεία, διατροφή και τραύματα στην κρανιοπροσωπική χώρα κατά τη διάρκεια των μοντέρνων Ολυμπιακών Αγώνων» το οποίο παρουσίασε ο Γιώργος  Ζαχαρόπουλος.

Η περιπατητική αυτή διδασκαλία, περιελάμβανε ακόμα ξενάγηση στο μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο.  Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους Καθηγητές  Χρήστο Ραχιώτη και  Κατερίνα  Κυρανούδη όπως και όλους τους συμμετέχοντες σε αυτήν την πρωτότυπη ημερίδα, όπου όλοι μαζί απόλαυσαν την λιακάδα του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας σε συνδυασμό με τη γνώση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot