FOLLOW US: facebook twitter

Περιοδεία Νίκου Παπανδρέου στην Ηλεία

Ημερομηνία: 30-05-2024 | Συντάκτης:

«Καλώ τους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανατρέποντας τους πολιτικούς συσχετισμούς»

Περιοδεία στην Ηλεία πραγματοποίησε ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου, που επισκέφθηκε το Συσκευαστήριο Φράουλας AELIA BERRIES στη Βάρδα Ηλείας και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΕΝΩΣΗ» Παραγωγών Ηλειακού Κάμπου. Τονίζοντας ότι οι νέοι αγρότες και οι μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις χρειάζονται άμεσα στήριξη, ο Νίκος Παπανδρέου ζήτησε τη δύναμη να μεταφέρει τα ζητήματά τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ τους ενημέρωσε και για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που τους αφορούν.

Επισκεπτόμενος λίγο αργότερα το Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας και το Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου»,  επιχείρησε μεταξύ άλλων μία αναδρομή στη μεγάλη τομή του ΕΣΥ, που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, και τόνισε την ανάγκη για στήριξή του σήμερα, σε ανθρώπινους και υλικούς πόρους.

Ακολούθως, κατά την περιήγησή του στην αγορά του Πύργου, ο Νίκος Παπανδρέου συζήτησε με πολίτες για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ μετέβη και στο «ΚΔΑΠ μεΑ Ηλίανθος», όπου ενημερώθηκε από το προσωπικό για το έργο του.

Η περιοδεία του έκλεισε με κεντρική ομιλία στη Βάρδα Ηλείας, όπου αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο των Δήμων και των Περιφερειών στην τοπική ανάπτυξη.

Κάλεσε, τέλος, τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία των ευρωεκλογών, να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και να στείλουν ηχηρό μήνυμα υπέρ της ανάγκης προοδευτικών λύσεων, μέσα από την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στην χώρα. Αυτών, που θα ανοίξουν τον δρόμο για μία προοδευτική διακυβέρνηση ξανά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος