FOLLOW US: facebook twitter

Περιφορά της Εικόνας του Αγίου Γεωργίου στην Τ.Κ Ωλένης: Εορτασμός εν μέσω… απορριμμάτων!

Ημερομηνία: 02-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Αλγεινή εικόνα για την διαχείριση των απορριμμάτων στο δήμο Πύργου που εδώ και πολύ καιρό παρουσιάζει πολύ σοβαρά προβλήματα με την αποκομιδή κυρίως στα χωριά του δήμου αλλά και σε πολλές περιοχές εντός της πόλης του Πύργου, προκάλεσαν οι φωτογραφίες που  ανάρτησε σο fb ο πρόεδρος της Τ.Κ Ωλένης κ. Λύσανδρος Παπαδόπουλος, ανήμερα του εορτασμού του Αγίου Γεωργίου στην Τ. Κ Ωλένης που κάθε χρόνο όλο το χωριό γιορτάζει τον Άη Γιώργη στο γραφικό ξωκλήσι και οι πιστοί ακολουθούν την λιτάνευση της Εικόνας.

Φέτος με μπροστάρη έναν καβαλάρη, η λιτάνευση της Εικόνας έγινε με… φόντο τους πλημμυρισμένους κάδους και οι εικόνες ήταν πράγματι ντροπιαστικές και προκάλεσαν την έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι δημοσιεύει αυτές τις εικόνες,  με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους στο θέμα των απορριμμάτων γράφοντας τα εξής:

«Γιορτή του Αγιου Γεώργιου στην Ωλενα : Ζητώ συγγνώμη απο τους συγχωριανούς μου . Ας καταλάβουν κάποιοι “αρμόδιοι”……….. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το δικαίωμα να ζεις σαν άνθρωπος είναι μονόδρομος και δεν χρειάζονται δικαιολογίες . Αυτή την κατάσταση δεν την διαμορφώνουν οι πολίτες της ΄Ωλενας αλλα η σκληρή πραγματικότητα.  Το χωριό μας έχει πρωτοστατήσει στην διαχείριση των απορριμμάτων και στην προστασία του περιβάλλοντος , με έργα και οχι με λόγια ……..Η ανάρτηση αυτών των φωτογραφιών ειναι επιβεβλημένη για την ευαισθητοποίηση των υπεύθυνων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος