FOLLOW US: facebook twitter

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Έξυπνοι μετρητές σε Διοικητήριο και Δ/νση Μεταφορών Πύργου και Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 29-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Θα επιφέρουν μείωση έως 25% στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας

 

Έξυπνους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας που μπορούν ν’ αποφέρουν εξοικονόμηση ρεύματος έως και 25% στα κτίρια της προμηθεύεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με δημόσιο διαγωνισμό και με ημερομηνία λήξης της υποβολής προσφορών την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018.

Οι έξυπνοι μετρητές τοποθετούνται στους ηλεκτρολογικούς πίνακες των κτιρίων και δίνουν πλήρη και σαφή εικόνα για τις ενεργειακές καταναλώσεις, εντοπίζοντας συσκευές που ξεκίνησαν να λειτουργούν χωρίς χρονοδιακόπτη, πιθανές διαρροές ηλεκτρικού ρεύματος ή λανθασμένους χειρισμούς σχετικά με τη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι έξυπνοι μετρητές θα τοποθετηθούν πιλοτικά σε 14 κτίρια της Περιφέρειας που καλύπτουν συνολικό εμβαδόν 28.000 τετραγωνικών μέτρων, σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία και η καταγραφή και παρακολούθηση των δεδομένων θα γίνεται όλο το 24ωρο με κατάλληλο λογισμικό που θα διατεθεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Τα κτίρια που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας είναι το Διοικητήριο και το Πολυλειτουργικό Συνεδριακό Κέντρο, η Διευθυνση Μεταφορών Π.Ε. Ηλείας (Πύργος) και το τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος