FOLLOW US: facebook twitter

“Perfect Mess” & friends live στον Ακροβάτη

Ημερομηνία: 21-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Ένα μοναδικό live έρχεται την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στη μουσική σκηνή του “Ακροβάτη” στην κεντρική πλατεία Πύργου, με τους “Perfect Mess” λίγο πριν μπουν στο studio για το δεύτερο album τους. Μαζί τους για πρώτη φορά στον Πύργο, οι “Whereswilder” από την Αθήνα και οι “Dendrites” από τον Βόλο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9μ.μ., ενώ η είσοδος είναι €5 με μπύρα. Μην το χάσετε!

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

Perfect Mess

Οι Perfect Mess είναι μια High Energy Rock μπάντα από τον Πύργο Ηλείας, κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, που ιδρύθηκε το 2012 από τους: Σπήλιο Ηλιόπουλο (Vocals/Guitars), τον Σπήλιο Ηλιόπουλο (Dt) (Drums/Backing Vocals) και το Γιάννη Βόλλαρη (Bass/Backing Vocals), ενώ αργότερα ενσωματώθηκε στην μπάντα και ο Κώστας Διαμαντόπουλος (Guitars/Backing Vocals). Το ιδίωμά της κινείται από τον κλασσικό rock ήχο, μέχρι το grunge και το alternative metal με εμφανείς επιρροές και από fusion/funk, δημιουργώντας το υβρίδιο Progressive Grunge, όπως σκόπιμα η ίδια η μπάντα αρέσκεται να αποκαλεί. Τα μέλη της είναι ενεργά στην underground Ελληνική σκηνή από τα μέσα του ‘90 με συμμετοχές σε πληθώρα μουσικών σχημάτων.
Μέσα στα χρόνια, η μπάντα δημιούργησε το δικό της ήχο και υλικό, και στα πλαίσια προώθησής του, έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ και συναυλίες παίζοντας στο πλευρό καταξιωμένων Ελληνικών σχημάτων όπως οι Nightstalker, Planet of Zeus, 1000Mods, Puta Volcano, Despite Everything, Vodka Juniors και πολλών άλλων. Ως αποτέλεσμα, κυκλοφόρησε το debut άλμπουμ της και επίσημα, σε όλα τα ψηφιακά μουσικά μέσα στις 15 Δεκέμβρη του 2017. Ο δίσκος τιτλοφορείται με το όνομα του συγκροτήματος ‘Perfect Mess’, και περιέχει 8 κομμάτια συνολικής διάρκειας 50 λεπτών, συμπεριλαμβανομένου και του single της, “Broken Ladders” που αποτελεί και το πρώτο επίσημο videoclip της μπάντας. Όλο το εγχείρημα αποτελεί μια ανεξάρτητη αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή.

Το 2018 πραγματοποίησαν το πρώτο τους πανελλαδικό tour με τίτλο “Spread The Mess” όπου εμφανίστηκαν σε πόλεις όπως ο Πύργος, η Πάτρα, τα Ιωάννινα, η Καλαμάτα και η Αθήνα, με αποκορύφωμα την εμφάνιση τους στα Χανιά στο “Chania Rock Festival 2018” στο πλευρό των Moonspell, Septic Flesh, H.E.A.T και U.D.O. Dirkschneider.
Η έκπληξη που κρύβεται στις συνθέσεις των τραγουδιών και τα φωτεινά μηνύματα των στίχων κόντρα στο σκοτεινό τοπίο της εποχής, καθιστούν την μπάντα μη ακίνδυνη, ερχόμενη στο προσκήνιο για να προσδώσει μια άλλου είδους έκφραση πάνω σε δοκιμασμένα μέσα, έτοιμη να σπείρει την ακαταστασία και να υποδείξει τον ανταγωνισμό μεταξύ αρμονικού και χαοτικού, εξέλιξης και εντροπίας.

Perfect Mess info:
e-mail: perfectmessofficial@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/PerfectMessBand/
Instagram: https://www.instagram.com/perfect_mess_official/
Twitter: https://twitter.com/perfect_mess_gr
Youtube: http://www.youtube.com/c/PerfectMessBand

Image result for Από τους πρωτοπόρους της αναβίωσης του ψυχεδελικού ροκ ήχου στην χώρα μας, οι Whereswilder (με σήμα την κατσίκα) έχουν κερδίσει συναυλιακό κοινό και κριτικούς, σχεδόν από το ξεκίνημα τους.

Whereswilder
Από τους πρωτοπόρους της αναβίωσης του ψυχεδελικού ροκ ήχου στην χώρα μας, οι Whereswilder (με σήμα την κατσίκα) έχουν κερδίσει συναυλιακό κοινό και κριτικούς, σχεδόν από το ξεκίνημα τους.
Το φθινόπωρο του ’19 τους βρίσκει πιο θερμούς από ποτέ να επιστρέφουν με περισσότερα live και το επίσημο τρίτο τους album.

Whereswilder:
FB: @wherewildergr
IG: @whereswilder
Spotify: https://spoti.fi/2Z1tnIH

Dendrites
Οι Dendrites είναι μια groovy southern stoner rock μπάντα από τον Βόλο. Φτιάχτηκαν το 2013 και ο ήχος τους ενώνει τα vibes του μοντέρνου Αμερικάνικου Νότου (Down, COC) με τις καλύτερες στιγμές των 90s (Soundgarden, AIC) και την groovy αισθητική των Pantera και BLS. Το ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε το 2016 κι από εκεί ξεπήδησε το “Whiskey Preachin’ Motherfucker” ως το hit single της μπάντας και το πρώτο τους DIY videoclip. Οι Dendrites έχουν εμφανιστεί σε μερικά απ’ τα μεγαλύτερα ελληνικά φεστιβάλ έχοντας μοιραστεί την σκηνή με Brant Bjork, Planet of Zeus, 1000Mods, Nightstalker, Naxatras, The Re-Stoned, Kadavar (και πολλές άλλες εξαιρετικές μπάντες).
Το GROW είναι ο νέος δίσκος της μπάντας με δέκα καινούρια τραγούδια που ηχογραφήθηκαν το καλοκαίρι του 2018. Την μίξη έκανε ο Psychon Nyne (SoundAbuseProductions) το mastering / post-production έγινε το 2019 απ’ τον Steve Lado και το artwork απ’ τον Bewild Brother. Το 2019 οι Dendrites και η Ikaros Records ένωσαν τις δυνάμεις τους για την κυκλοφορία του GROW σε ltd edition βινύλιο (300 αριθμημένες κόπιες) στις 14 Ιουνίου 2019.

Dendrites

Facebook: https://www.facebook.com/dendritesband/
Instagram: https://www.instagram.com/dendrites_band/
Twitter: https://twitter.com/dendritesband
Tumblr: https://dendritesband.tumblr.com/
For Press / Contact / Booking: dendritesband@gmail.com

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Εφημερίδα Πρωινή
Vox 103.3 fm

Χορηγοί:
Lexis Bookshop
Optical Center Παπαγιαννόπουλος
Cristiano Moratti https://c-mor.gr/
La-bebe Pyrgos La bebe
Αρτοποιείο Δήμητρα (Xaralampos Palaiologos)
Locomotive cafe
Σουβλάκοtherapy
Patiserrie Smarnakis
evosport & fashion stores http://www.evosport.gr
Giannis Kolovadis
Liros Cosmetics-Πύργος Ηλείας
Ανθουλης
Optical Gallery Τερζής
Σταθόπουλος Είδη Κιγκαλερίας Χρώματα Εργαλεία
ΤΕΡΖΗΣ Σούπερ-Μάρκετ
Ρουσόπουλος κοσμήματα – Rousopoulos jewellery
Φροντιστήρια Πουκαμισάς – Πύργος Ηλείας
Τοπιντζής
Tsitsos men’s store
η μπουγάτσα του πασά


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot