FOLLOW US: facebook twitter

Πένθος σε Λάλα και Αρχαία Ολυμπία: «Έφυγε» νωρίς ο 55χρονος Πάνος Μιχαλόπουλος

Ημερομηνία: 03-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κεντρικά Άρθρα, Νέα

Πένθος σε Λάλα και Αρχαία Ολυμπία για την απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου της Οικονομικής υπηρεσίας

«Έφυγε» νωρίς ο 55χρονος Πάνος Μιχαλόπουλος

– Ο δήμαρχος Άρης Παναγιωτόπουλος αποχαιρετά το φίλο και συνεργάτη του με συγκινητικά λόγια

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Λάλα και η Αρχαία Ολυμπία, καθώς «έφυγε» στα 55 του χρόνια ο δημοτικός υπάλληλος της Οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Ολυμπιάς Πάνος Μιχαλόπουλος ,μετά από ένα σοβαρό καρδιολογικό επεισόδιο που πριν μια εβδομάδα τον οδήγησε στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καρδιολογικό πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίστηκε αρχικά όμως φαίνεται ότι ο 55χρονος δεν κατάφερε να το ξεπεράσει και την Πέμπτη τα ξημερώματα έχασε τη μάχη. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε απέραντη θλίψη στους συμπατριώτες του στο Λάλα όπου ζούσε με την οικογένειά του αλλά και στην Ολυμπία καθώς υπηρετούσε εδώ και χρόνια με αφοσίωση και συνέπεια στο δήμο στο κομβικό πόστο της Οικονομικής υπηρεσίας και συναλλασσόταν καθημερινά με τους πολίτες όλου του δήμου εξυπηρετώντας του με τον καλύτερο τρόπο.

Ψήφισμα για την απώλειά του εξέδωσε το Δ.Σ της Αρχαίας Ολυμπίας όπως και ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ ενώ ο δήμαρχος Άρης Παναγιωτόπουλος τον αποχαιρέτισε με συλλυπητήριο μήνυμά του: “Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια ενός πολύτιμου συνεργάτη και αγαπητού φίλου, του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου. Ο Παναγιώτης υπήρξε αφοσιωμένος υπάλληλος του Δήμου μας, πάντα πρόθυμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του με αυταπάρνηση και ακεραιότητα.Η παρουσία του ήταν ανεκτίμητη για τον Δήμο μας και η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό. Στη δύσκολη αυτή στιγμή, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ο Παναγιώτης θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας ως παράδειγμα προσφοράς και ήθους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει”.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν Κωνσταντίνου & Ελένης στην ΤΚ Λάλα την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 16.00μμ. Η Πρωινή εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot