FOLLOW US: facebook twitter

Πέντε νέες αξιόλογες υποψηφιότητες με τον Γιάννη Αργυρόπουλο

Ημερομηνία: 24-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83580″ img_size=”full”][vc_column_text]

Το πραγματικό μέλλον είναι εδώ

Mε πέντε νέες σημαντικές υποψηφιότητες μπαίνει στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών «Όραμα Δημιουργίας». «Το πραγματικό μέλλον του δήμου είναι εδώ και όχι στις ευκαιριακές συνεργασίες διαφόρων παραγόντων» επισημαίνει ο Γιάννης Αργυρόπουλος, εμφανώς ικανοποιημένος από τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα που πλαισιώνουν το συνδυασμό του Οι πέντε νέοι υποψήφιοι είναι:

http://www.patrisnews.com/wp-content/uploads/2019/04/04-1.jpg

Αγγελόπουλος Στέφανος (Υδραυλικός – Ελεύθερος Επαγγελματίας)

«Αγαπώ και θέλω να προσφέρω στον τόπο μου που είναι αδικημένος και εγκαταλελειμμένος. Ως νέος άνθρωπος στρατεύτηκα με τον Γιάννη Αργυρόπουλο γιατί εκφράζει τη νέα γενιά και τις ανησυχίες  για το μέλλον μας», δήλωσε για την υποψηφιοτητα του

http://www.patrisnews.com/wp-content/uploads/2019/04/03.jpg

Ιωαννίδου – Γαλάνη Αικατερίνη (Ζαχαροπλάστης)

«Η πρόταση του Γιάννη Αργυρόπουλου να συμμετάσχω στο συνδυασμό του ήταν για μένα τιμητική. Μαζί θα δώσουμε έναν έντιμο αγώνα για να αλλάξουμε το δήμο μας και να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για το μέλλον των παιδιών μας»

http://www.patrisnews.com/wp-content/uploads/2019/04/02-1.jpg

Πλάγου Μαρία (Συμβασιούχος Δημοτική Υπάλληλος)

Βασική επιδίωξη μου είναι ο Πύργος να γίνει μια πόλη περισσότερο φιλική προς τους πολίτες –και ιδιαίτερα τους ΑμεΑ- με επέκταση των κοινόχρηστων αδόμητων  χώρων και αύξηση του πράσινου εντός του οικιστικού ιστού, την μείωση των απορριμμάτων με διαχωρισμό στην πηγή, ανακύκλωση πράσινα σημεία.

http://www.patrisnews.com/wp-content/uploads/2019/04/TSANTILHS.jpg

Τσαντίλης Μένης (Ελεύθερος Επαγγελματίας)

«Ο Πύργος τα τελευταία χρόνια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Πρέπει να βγουν νέες δυνάμεις στο προσκήνιο για να αναγεννηθεί η πόλη μας. Για αυτό και αποφάσισα να είμαι στην πρώτη γραμμή με τον Γιάννη Αργυρόπουλο»

http://www.patrisnews.com/wp-content/uploads/2019/04/01.jpg

Χρήστου – Ρασιώτη Ελένη

Αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τον Γιάννη Αργυρόπουλο γιατί θέλω να συμβάλλω στη δημιουργία ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου που θα δίνει ευκαιρίες στους επαγγελματίες και θα ανοίγει νέες θέσεις εργασίας[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot