FOLLOW US: facebook twitter

Πέντε γκολ ο Μικελάτος με την Εθνική Beach Soccer

Ημερομηνία: 22-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Εθνική Beach Soccer ηττήθηκε 5-3 την Πέμπτη από την Μολδαβία για την 3η αγωνιστική του EURO Beach Soccer League 2023 (Division A) στην πόλη Αλγκέρο της Σαρδηνίας και κατέλαβε την 4η θέση στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στα Play Out με στόχο την παραμονή στη κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου άμμου στην Ευρώπη. Οι Μολδαβοί προηγήθηκαν στις αρχές της 2ης περιόδους με 4-0 χάρη στα γκολ των Κογιοτσάρι, Ιστράτι, Τούρτα, Γκαρανόφσκι. Η Εθνική Ομάδα αντέδρασε και μείωσε σε 4-3 λίγα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης χάρη στα δύο γκολ του επιθετικού του ΠΑΟ Βάρδας, Δημήτρη Μικελάτου και το ένα του Σκούρτα, αλλά ο Γκράουρ με σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Μικελάτος είχε σκοράρει μια φορά στο ματς με την Λευκορωσία την Τετάρτη (ήττα με 7-2), και δύο φορές με την Ιταλία, στο εναρκτήριο παιχνίδι (ήττα με 5-2).

Εθνική Ελλάδας: Λέτσο, Τσεκούρας, Τριανταφυλλίδης, Κατσούλης, Καρακάσης, Γκρίτζαλης-Παπαδόπουλος, Σκούρτας, Λυμπούσης, Μικελάτος, Παλούμπης, Κουκοβίνης, Παπαευστρατίου-Αρμάγος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot