FOLLOW US: facebook twitter

Πέντε αντιδήμαρχοι στο δήμο Ζαχάρως με απόφαση Αλεξανδρόπουλου 

Ημερομηνία: 09-01-2021 | Συντάκτης:

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος, έχοντας υπόψη το άρθρο 59 και την υπ’ αριθμ. 1/2021 Απόφαση, προέβη σε ανακατάταξη Αντιδημάρχων και την τοποθέτηση νέων.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ορίστηκαν ως Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ζαχάρως με θητεία που διαρκέσει από 1/1/2021 έως και 31/12/2021, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου είναι οι εξής:

  1. Ο κ. Φώτης Αλεξανδρόπουλος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών με τις εξής αρμοδιότητες:

α) Την εποπτεία και ευθύνη των οικονομικών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.

β) Την έγκριση των δαπανών και τη διάθεση όλων των εγγεγραμμένων στον προϋπολογισμό πιστώσεων, συμπεριλαμβανομένων των πιστώσεων που εγγράφονται σε αυτόν με αναμόρφωση, με την έκδοση της σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης.

γ) Την ευθύνη της Συντήρησης και Επισκευής Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, και Διαχείρισης Υλικών, Καυσίμων, ανταλλακτικών μηχανολογικού εξοπλισμού.

δ) Την εποπτεία καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου.

  1. Ο κ. Αριστογείτων Ρουμελιώτης, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών με τις εξής αρμοδιότητες:

α) Την εποπτεία και ευθύνη των Διοικητικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών.

  1. Ο κ. Φώτης Καλογερόπουλος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας, Γραφείου Κίνησης ( Διατήρησης και Συντήρησης Οχημάτων ) και Πολιτικής Προστασίας με τις εξής αρμοδιότητες:

α) Τεχνικών Έργων (εκτός ύδρευσης αποχέτευσης) και ιδίως, την εποπτεία και ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων Οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης των Τεχνικών Έργων, Τεχνικής και Γραμματειακής Υποστήριξης. Τεχνικό Αρχείο, Προγραμματισμού, Μελετών και Επίβλεψης Έργων, Εκτέλεσης Έργων Οδοποιίας, Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων, Εκτέλεσης Έργων Υπαίθριων Χώρων, Δικτύων, τεχνικών Συνεργείων, Προγραμματισμού και Οργάνωσης Μελετών. Επίβλεψης έργων.

β) Την εποπτεία και ευθύνη του Πολεοδομικού Σχεδιασμού και των αντίστοιχων Οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των αρμοδιοτήτων πολεοδομίας, χωροταξίας και χρήσεων γης, Πολεοδομικών Μελετών, Τοπογραφικών Εφαρμογών, Οικοδομικών Αδειών και ελέγχου, Αυθαιρέτων, Τεχνικού Αρχείου και Γραμματείας.

γ) Θέματα συγκοινωνιών και κυκλοφορίας (κατασκευές νέων έργων οδοποιίας, συντήρηση υφιστάμενου οδικού δικτύου, κατασκευές γεφυρών , κόμβων και διαβάσεων κ.τ.λ).

δ) Κτιριακά έργα.

ε) Υδραυλικά και εγγειοβελτιωτικά έργα.

στ) Επίβλεψη της εκτέλεσης των έργων του Τμήματος που εκτελούνται με αυτεπιστασία.

ζ) Θέματα εγκαταστάσεων και αδειοδοτήσεων.

η) Αναθεώρηση και οικοδόμηση οικοδομικών αδειών.

θ) Έλεγχο κατασκευής αυθαίρετων κτισμάτων και επιβολής προστίμων .

ι) Την ευθύνη του τομέα Ανάπτυξης, Οικολογίας, Ενέργειας και εναλλακτικών μορφών ενέργειας, έρευνας και τεχνολογίας.

κ) Το συντονισμό και την επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας.

λ) Την ευθύνη των Δασών, δημοτικών και κοινοτικών καλλιεργητικών εκτάσεων και βοσκοτόπων, προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων.

μ) Την εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων.

ν) Την λειτουργία γραφείου Πολιτικής Προστασίας το οποίο είναι αρμόδιο για την διατύπωση εισηγήσεων, σχεδιασμού, το συντονισμό δράσεων για την πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών στην περιοχή του Δήμου.

  1. Ο κ. Χρήστος Βλάχος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού με τις εξής αρμοδιότητες:

α) Την μελέτη την οργάνωση και λειτουργία του συστήματος συλλογής και μεταφοράς και την μέριμνα για την έκδοση της προβλεπόμενης άδειας συλλογής και μεταφοράς.

β) Την μελέτη και την εισήγηση των τεχνικών προδιαγραφών και των αναγκαίων ποσοτήτων των κάθε είδους τεχνικών μέσων και υλικών που απαιτούνται για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των παραπάνω λειτουργιών.

γ) Εκτέλεσης Έργων Ηλεκτροφωτισμού.

δ) Επέκταση, συντήρηση, επισκευή και βελτίωση ηλεκτροφωτισμού των οδών και γενικά των χώρων του Δήμου.

ε) Την διαμόρφωση των κατάλληλων προγραμμάτων για την διενέργεια των εργασιών καθαριότητας.

  1. Η κ. Δήμητρα Σκαλτσά, αρμόδια Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Κοινωνικής Πολιτικής με τις εξής αρμοδιότητες:

α) Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων.

β) Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.

γ) Αρμοδιότητες Αυτοτελούς Γραφείου Παιδικού Σταθμού Ζαχάρως.

δ) Τις δράσεις για τα αδέσποτα ζώα.

ε) Της Λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος