FOLLOW US: facebook twitter

Πέντε ακόμα υποψήφιοι με τον Γιώργο Γεωργιόπουλο

Ημερομηνία: 30-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλα!

Πέντε ακόμα υποψήφιους ανακοίνωσε ο Συνδυασμός «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά!» του Δημάρχου Γιώργου Γεωργιόπουλου. Τον γνωστό Δικηγόρο και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Χριστόπουλο, τον επιχειρηματία Νάσο Βλασσόπουλο, τον συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο Νίκο Δρουβιώτη από το Πουρνάρι, τον φοιτητή Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης Αλέξανδρο Κονδύλη και τον Θοδωρή Μήλιο από την Καυκανιά.

Τον γνωστό δικηγόρο Δημήτρη Χριστόπουλο, με καταγωγή από Άσπρα Σπίτια καλωσόρισε στο Συνδυασμό ο κ. Γεωργιόπουλος τονίζοντας ότι πέρα από προσωπικός του φίλος είναι ένας «καταξιωμένος δικηγόρος με αξιοσημείωτη επαγγελματική σταδιοδρομία στην Αθήνα αλλά και ένας πολίτης που τον χαρακτηρίζει το έντονο και ανυπόκριτο ενδιαφέρον του για τον Δήμο μας, καθώς υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας κατά το παρελθόν. Έρχεται στον Συνδυασμό μας για να προσθέσει γνώση, πείρα, ιδέες και προτάσεις».

Από την πλευρά του ο κ. Χριστόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με οδηγό το τρίπτυχο: Διαφάνεια – Λογοδοσία – Αξιοκρατία μπορούμε όλοι μαζί να πάμε πιο ψηλά την ΟΛΥΜΠΙΑ. Κύριο μέλημά μας πρέπει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας όλων των κατοίκων του Δήμου μας, αλλά και η άμεση υλοποίηση των μεγαλύτερων στόχων που ήδη έχει θέσει και άλλων που θα θέσει η παράταξή μας. Για να επιτευχθούν οι στόχοι αυτοί, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την περαιτέρω πραγματική ανάπτυξη του Δήμου, πρέπει να απαιτήσουμε από τους αρμόδιους Κρατικούς Φορείς να δοθούν στην Παγκόσμια Πόλη ΟΛΥΜΠΙΑ όλα όσα δικαιούται. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε, αρκεί να το θελήσουμε».

Καλωσορίζοντας τον κ. Νάσο Βλασσόπουλο, ο κ. Γεωργιόπουλος δήλωσε: «Επιτυχημένος επιχειρηματίας, εργατικός, επιμελής, με ζήλο για τη δουλειά του, νοιάζεται και επιθυμεί να συνεισφέρει μαζί μας για την προκοπή του τόπου». Από την πλευρά του ο κ. Βλασσόπουλος δήλωσε: «Υπόσχομαι να βοηθήσω τον ίδιο και τους συμπολίτες μου και να είμαι ενεργός στα νέα μου καθήκοντα, όσο είμαι και στις επιχειρήσεις μου».

Ο κ. Γεωργιόπουλος, καλωσορίζοντας τον κ. Νίκο Δρουβιώτη στο Συνδυασμό, επισήμανε ότι πρόκειται για έναν ενεργό πολίτη με ζωηρό ενδιαφέρον για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου ενώ από την πλευρά του ο κ. Δρουβιώτης σημείωσε πως επέλεξε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά με την παράταξη του Δημάρχου καθώς θεωρεί πως είναι ο πλέον κατάλληλος για να οδηγήσει το Δήμο στο δρόμο της ανάπτυξης.

Έναν ακόμη νέο άνθρωπο τον Αλέξανδρο Κονδύλη καλωσόρισε ο κ. Γεωργιόπουλος τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο νέο, με πανεπιστημιακή παιδεία, με όνειρα και προσδοκίες για τον τόπο του. Από την πλευρά του ο κ. Κονδύλης δήλωσε πως το θετικό αποτύπωμα που έχει αφήσει η μέχρι τώρα θητεία του κ. Γεωργιόπουλου ήταν το κριτήριο που τον έπεισαν να ακολουθήσει την παράταξη για να ανεβάσουν την Ολυμπία ψηλότερα.

Καλωσορίζοντάς τον Θοδωρή Μήλιο στον Συνδυασμό ο κ. Γεωργιόπουλος επισήμανε ότι «όταν οι νέοι αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα κοινά, κάτι αισιόδοξο γεννιέται» ενώ από την πλευρά του ο κ. Μήλιος τόνισε ότι αποφάσισε να συμμετάσχει στα κοινά γιατί πιστεύει ότι αυτός ο τόπος έχει τεράστιες δυνατότητες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot