FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-Ολυμπιάδα Γουμέρου 1-4: Διπλό στο ντεμπούτο Τομαρόπουλου

Ημερομηνία: 25-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου… με την αύρα του Αλέκου Τομαρόπουλου στον πάγκο για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον 46χρονο προπονητή, πέρασε με το ευρύ 1-4 από το Πελόπιο. Όλα τα γκολ επετεύχθησαν στο β΄ ημίχρονο με τον Σάκη Στροφύλλα να κάνει το 0-1 στο 58΄. Δύο λεπτά μετά ο Ηλίας Κακόγιαννος ισοφάρισε, αλλά  στο 65΄ ξανά ο Στροφύλλας έκανε το 1-2. Στο 70΄ ο Χρ. Αγγελόπουλος με απευθείας φάουλ σημείωσε το 1-3 και στο 73΄ ο Νικολόπουλος το τελικό 1-4. Η ομάδα του Γουμέρου τελείωσε το ματς με 9 παίκτες καθώς στο 87΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Διαμαντάκος και στο 89΄  επίσης με 2η κίτρινη ο Ι. Φωτακόπουλος.

Πελόπιο: Γρηγορόπουλος, Μπίρμπας, Καρβουνιάρης, Α. Δρουβιώτης, Βουρλούμης (75΄ Μήλιος), Ψηλογιαννόπουλος, Ζαφείρης (70΄ Π. Κακόγιαννος), Τζάρο, Κατσώλης (75΄ Ηλιόπουλος), Π. Στροφύλλας, Η. Κακόγιαννος.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης, Αγγελόπουλος (85΄ Κουσκουλιάνος), Κύτταρης, Σ. Μπίρμπας (75΄ Χρυσαειδής), Ι. Φωτακόπουλος, Διαμαντάκος, Ν. Γεωργίου (67΄ Ν. Ροδόπουλος), Δ. Στροφύλλας, Νικολόπουλος, Κωνσταντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος