FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-Δόξα Ν.Μ. 1-3: Ακάθεκτοι οι «αετοί»

Ημερομηνία: 21-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98758″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Δόξα Ν. Μανολάδας πέρασε και από το Πελόπιο με 1-3 και έκανε το 4 στα 4, παραμένοντας μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Η ομάδα του Γ. Λαγού μπήκε από την αρχή δυνατά και μόλις στο 2΄ ο Κουλούρης με ατομική ενέργεια έγραψε το 0-1. Η Δόξα καθάρισε το ματς στο πρώτο μισό του β΄ ημιχρόνου, όταν ο Γεωργόπουλος με πλασέ έκανε το 0-2 και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μετά από φάουλ του Δημητρόπουλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 85΄ με τον Στροφύλλα για το τελικό 1-3.

Πελόπιο: Νικολόπουλος, Βουρλούμης (54’ Ψηλογιαννόπουλος), Μπίρμπας, Δρουβιώτης, Καρβουνιάρης, Κατσώλης, Ζαφείρης (70’ Σταϊκόπουλος), Μπακόπουλος, Χριστόπουλος (58’ Αγριδιώτης), Στροφύλλας, Η. Κακόγιαννος (67’ Π. Κακόγιαννος).

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης (71’ Χαβαριώτης), Λιούρης, Πυρρής, Τσιρίκος (76’ Φωτόπουλος), Κουλούρης, Παναγόπουλος, Γεωργόπουλος, Μπουρλάκης (60’ Πολίτης), Παπαδάτος (66’ Μηλαδόπουλος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot