FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός, με στόχους πρωταγωνιστικούς

Ημερομηνία: 29-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πύργου ξεκίνησε ήδη να σχεδιάζει τη νέα σεζόν, που μετά από 4 σερί χρόνια στην Α1 θα τον βρει στην Α2 Κατηγορία (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

Οι «μελανόλευκοι» συγκρότησαν το διοικητικό τους συμβούλιο, το οποίο συνεχίζει με τα ίδια πρόσωπα, ενώ από προχθές, Τρίτη, ο Πέλοπας υπάγεται για άλλη μια χρονιά και με την… βούλα στο Μητρώο της Γ.Γ.Α., καθώς προχώρησε σε επικαιροποίηση των στοιχείων του.

Ο Πέλοπας τη νέα σεζόν δεν μπορεί παρά να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς είναι ένα σωματείο που με την οργάνωση που το διέπει, η θέση του είναι στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου αναμένεται ισχυρός στο πρωτάθλημα της Α2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σε προτεραιότητα είναι αυτή την στιγμή το θέμα προπονητή, και τις επόμενες μέρες θα τελειώσει και ο σύλλογος θα στραφεί, σε συνεργασία βέβαια με τον προπονητή, στην επάνδρωση του ρόστερ.

Ο βασικός κορμός της ομάδας αναμένεται να συνεχίσει στα «μελανόλευκα» και από κει και πέρα θα γίνουν κινήσεις ουσίας, που θα δυναμώσουν την ομάδα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot