FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου: Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας

Ημερομηνία: 01-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την περασμένη Πέμπτη ο Πέλοπας Πύργου στο εστιατόριο «Kavos» στο Κατάκολο, μέσα σε χαρούμενο κλίμα, που πηγάζει και από την καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της B΄ Κατηγορίας, όπου διεκδικεί την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Εκεί όπου ο σύλλογος ανήκει με βάσει την ιστορία, το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει.

Ο Πρόεδρος του Πέλοπα, Γιάννης Πλεμμένος, μαζί με τον συνεργάτη του και φίλο της ομάδας, Βασίλη Σιγούρο, φιλοξένησαν στον “Κάβο” την ομάδα της καρδιάς τους!

Οι αθλητές, ο προπονητής, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και φίλοι της ομάδας έδωσαν βροντερό «παρών».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Παναγόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας Άρης Κουλούρης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Μάριος Λαμπρόπουλος, το μέλος της Ε.Δ. Γιώργος Καραβίδας και η Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Βίκυ Δημητρακοπούλου.

Τυχεροί της βραδιάς που έτυχαν το φλουρί αναδείχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Χρήστος Διαμαντάκος και Γιώργος Καραντώνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος