FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου: Πήρε τον Ιρανό Albobaledi

Ημερομηνία: 04-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πύργου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιρανού μεσοεπιθετικού Sajad Albobaledi, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανηλειακό και είχε πετύχει 4 γκολ στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Μια πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα του Πύργου με έναν δυνατό ποδοσφαιριστή, που έβαλε κάποια εντυπωσιακά γκολ πέρυσι με δυνατά σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο 24χρονος Albobaledi είναι εννιά χρόνια στην Ελλάδα κι έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Βόρειας Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Πέλοπα: «Ο σύλλογός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 6η μεταγραφή μας για φέτος. Συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τον Ιρανό ποδοσφαιριστή Sajad Albobaledi.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι 24 χρονών και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μακεδονικού, συνέχισε σε ομάδες κυρίως της Θεσσαλονίκης όπως ο Ηρακλής, ο Αχιλλέας Τριανδρίας, ο Α.Σ. Νεάπολης, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, η Ελπίδα Τούμπας και ο Φοίνικας Τούμπας, ενώ τη σεζόν 2023-24 φόρεσε την φανέλα του Πανηλειακού στην Α΄ Κατηγορία Ηλείας έχοντας 13 συμμετοχές και 4 γκολ.

Καλωσορίζουμε λοιπόν, τον Sajad στον Πέλοπα Πύργου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Φωτό: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot