FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου: Με Τομαρόπουλο στο τιμόνι!

Ημερομηνία: 06-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πύργου θα πορευτεί τη νέα σεζόν με τον Αλέκο Τομαρόπουλο στον πάγκο. Ο έμπειρος προπονητής είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Αντωνόπουλου στην τεχνική ηγεσία. Ένας προπονητής με πολλές γνώσεις, κάτοχος διπλώματος UEFA B, που έχει θητέψει με επιτυχία σε πολλές ηλειακές ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 49χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Πέλοπα πριν 20 χρόνια!

Ο Πέλοπας το βράδυ της Τετάρτης με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον Νίκο Αντωνόπουλο για την συνεργασία ως εξής: «Η οικογένεια του Πέλοπα Πύργου ευχαριστεί τον πιστό στρατιώτη Νίκο Αντωνόπουλο για την φετινή συνεργασία μας. Ο Νίκος ήρθε σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή και μας οδήγησε μια ανάσα από την σωτηρία. Γνωρίζοντας καλά τον χαρακτήρα και τις αρχές του εκφράζουμε βεβαιότητα ότι μελλοντικά οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της πετυχημένης καριέρας του».

Απόψε, ο σύλλογος του Πύργου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Τομαρόπουλο: «Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα, είχε πει πριν αιώνες ο Κινέζος φιλόσοφος Λάο Τσε. Το πρώτο προπονητικό βήμα του Αλέκου Τομαρόπουλου έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας μας. Από τότε πέρασαν αισίως είκοσι (20) χρόνια. Ήρθε η ώρα της επιστροφής. Στο νέο μας ξεκίνημα ο Αλέκος Τομαρόπουλος θα είναι καρμικά ο καθοδηγητής και εμπνευστής μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πέλοπα Πύργου τον καλωσορίζει και πλέον ξεκινάει επίσημα ο μεταγραφικός σχεδιασμός».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot