FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας-Πελόπιο 2-0: Στο κόλπο της απευθείας παραμονής

Ημερομηνία: 13-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πύργου με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο νίκησε 2-0 τον Πέλοπα Πελοπίου στο Ενωσιακό της Σπιάντζας και συνεχίζει να ελπίζει στην αποφυγή των πλέι-άουτ.

Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5΄, όταν από εκτέλεση φάουλ του Π.Πλατή, ο Δαβουρλής αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 44΄ ο Πέλοπας Πελοπίου παραλίγο να ισοφαρίσει, όταν από λάθος γύρισμα του Παναγόπουλου, ο Χριστόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ- α -τετ, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 58’ από ατομική προσπάθεια ο Δ. Πλατής, έβγαλε σε ιδανική θέση τον Μπαχούρο, ο οποίος έπιασε διαγώνιο σουτ αλλά μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος. Σο 65΄ και πάλι ο Δ. Πλατής πάσαρε στον Αστερόπουλο και αυτός έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Πέλοπας Πελοπίου ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ζαφείρη στο 90΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα και ο Ηλίας Κακόγιαννος για έντονη διαμαρτυρία.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Βαρζελιώτης, Καλαθάς (46΄ Δ. Πλατής), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής, Π. Πλατής, Αστερόπουλος (70΄ Πότκα), Μπαχούρος, Δημητρόπουλος (60΄Μπουλούτας), Ε. Πλατής (86΄ Νικολόπουλος).

Πελόπιο: Αθανασόπουλος, Σταϊκόπουλος, Π. Κακόγιαννος, Δρουβιώτης, Καρβουνιάρης, Κατσώλης, Τζάρο, Μήλιος, Αγγελόπουλος (57΄ Ζαφείρης), Ηλ. Κακόγιαννος, Χριστόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot