FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΣ Πύργος: Σπουδαία προσθήκη Σάκη Θεοδωρακόπουλου

Ημερομηνία: 17-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ πραγματοποίησε ο νεοσύστατος ΠΑΣ Πύργος 2023, που θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας με υψηλές βλέψεις όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια! Πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του τον πολύπειρο γκολκίπερ με μεγάλη θητεία και στις επαγγελματικές κατηγορίες με τον Πανηλειακό, αλλά και προπονητή πλέον ταυτόχρονα, Σάκη Θεοδωρακόπουλο!

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Πύργος είναι η εξής:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην πλέον ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 40χρονο (γεν. 5/11/1982) αθλητή και προπονητή, Σάκη Θεοδωρακόπουλο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Με το ήθος που τον διακρίνει, τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του και την πολυετή εμπειρία του στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο εμπειρότατος αθλητής αναμένεται να βοηθήσει πολυπλεύρως το νεοσύστατο σωματείο μας, διαδραματίζοντας σημαίνοντα ρόλο στο ιστορικό πρώτο ταξίδι του ΠΑΣ Πύργου στα ηλειακά γήπεδα. Για τον Σάκη δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις στο ευρύ κοινό, καθώς η παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ του Πανηλειακού και η πορεία του με την αγαπημένη μας ομάδα σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο, μιλούν από μόνες τους.

Στα 12 χρόνια που έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα του Πανηλειακού, ο ικανότατος αθλητής έχει καταγράψει συνολικά 97 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής (2010), ένα πρωτάθλημα Α1 Ηλείας (2017), δύο Κύπελλα Ηλείας (2008, 2017) και ένα Σούπερ Καπ Ηλείας (2017), ενώ επίσης ήταν μέλος της ομάδας του Σάκη Τσιώλη που είχε πανηγυρίσει τη μεγάλη επάνοδο στην Α’ Εθνική το 2003. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του ο ικανότατος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανωλενειακό, Ναυπακτιακό Αστέρα, ΠΑΣ Κόρινθο, Εθνικό Κατερίνης, Κένταυρο Μαγούλας, Ξενοφώντα Κρεστένων, Αλφειό Επιταλίου, Νέο Ατρόμητο Λαστεΐκων, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πήγασο Πρασίνου, με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησε συνολικά 16 συμμετοχές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του Πρασίνου μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Ηλείας και την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια ο Σάκης έχει ήδη πραγματοποιήσει τα πρώτα του βήματα και στο χώρο της προπονητικής, έχοντας διατελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πανηλειακού τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στις ακαδημίες του μεγάλου συλλόγου της πόλης μας.

Καλωσορίζουμε τον Σάκη στην οικογένειά μας, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη νέα προσπάθεια και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot